Szeged környékiek! Van valaki, aki felvidítaná a barátnőmet?
Először is: Ő nincs regisztrálva itt, de beleegyezett ennek a kérdésnek a kiírásába. Falusi lány, 26 éves. Szeged mellett lakik.
Amit tudni kell róla:
- magas, normál alkatú lány, barna hajú (szerintem csinos, aranyos)
- okos, dolgozik, de elég félénk típus, szeret kertészkedni, takarítani, sportolni, bár a főzés nem az erőssége
- túl van több nehéz kapcsolaton, úgy érzi mindenki csak kihasználja
- olyan társat keres, aki tényleg őszinte, nem veri át, nem csak szexet akar, hanem úgy alapból boldog lehetne vele
Nagyon rossz a megítélése az eddigi barátairól. A legutóbbi párja szó szerint szégyellte őt. Kihasználta, csak szexre kellett neki, de minden másban csak terelt, nem volt semmilyen közös programuk. Szegénynek kissé megtört a lelke, ezért óvatos kell lenni vele. :( Én segítenék neki, de tényleg olyan férfi kéne, aki nem használni szeretné, mint egy papírzsepit, aztán eldobni, hanyagolni, hanem igazán szeretné őt. Tinderen nem regisztrál, ott tudjuk, hogy csak szexet akar mindenki. Itt meg lássuk, hátha van olyan férfi, akinek nem csak a farka az első.
Szia! Ugyanerre vágyom én is 29 éves férfiként!
Az leírtak alapján, egy olyan nő a barátnőd, akivel egy normális férfi leélné az életét!
Én is ilyen nőt keresek, mint a barátnőd! Fejér megyei vagyok, úgyhogy elég messzi vagyok.
Remélem, sikerül találnod neki egy rendes férfit!🙂 Áldásom rá!🙂
Csongrád-Csanád megyében vagyok én is, férfi és 26 éves. Normálisnak tartom magam, nálam a testi kapcsolat csak akkor jöhet szóba ha megvan a közös pont, amiben látom hogy hosszútávon is van esély... Dolgozom és tanulok.
Az egész leírás szimpatikusnak tűnik, de nagyon sok kérdést merít fel bennem.
Biztos hogy akar ismerkedni? Ha "megtört" és "óvatos kell vele lenni" nem a legjobb jelek...
Tinder tényleg nem a legjobb a hosszú kapcsolatokra, de legalább látja hogy "mit kap". Most ha véletlen itt kiválasztanál engem mint jelölt, beszélnénk és végül küldenék képet (vagy rosszabb esetben csak a találkozás után), lehet azt kapom válasznak hogy "nem jössz be neki" vagy tényleg mindenkivel megismerkedne aki normális? (ezzel nem a kinézetemre utalok, csak egy felvetés, hogy mi a prioritás)
Tényleg az lenne a legjobb ha akár a Te felhasználód elé leültetnéd és leírná mi az elvárás. Mit takarnak "megtört" és hasonló dolgok, esetleg tényleg eldönteni, hogy akar-e egyáltalán ismerkedni most vagy kell neki egy kis magány hogy megjavítsa ami megtört.
Esetleg egyéb randioldalak?
Ha tényleg mélyen van próbáld kibeszéltetni belőle, felemelni. Nagyon sokat segít. Neki is és ha találsz neki randipartnert, mindketten megszenvedik, ha az egyik félnek nincs hangulata az egészhez vagy félelemmel áll az egészhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!