Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol van az a pont ahol kiszáll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van az a pont ahol kiszálltok egy ismerkedésből, és ki lehet-e úgy szállni hogy ne legyen toxikus a dolog? Nekem nagyon ritkán sikerül.

Figyelt kérdés

Szóval megismerek (én fiú vagyok de lányok válaszát is várom) egy lányt pl. Találkozunk megcsókolom talán le is fekszünk de nem lesz belőle kapcsolat. Vagy nem történik semmi de maradunk barátok viszont én nem akarok többet sem, ő igen.

Ilyenkor sokszor ők még "rajongók" maradnak. Rendszeresen nézik a bejegyzéseimet, likeolják őket, nyitottak a további kapcsolattartásra viszont ebben az esetben azzal a lánnyal például akivel végül nem lett kapcsolat de ismerettségben maradtunk, ha tovább keresem, tehát rosszkor szállok ki. Akkor ő kezdi el a leválasztást és ghostol, le is tilthat.

Ilyenkor ugye ha nem törődöm vele nem hagyja nyugodni, ha egyáltalán nem reagálnék semmire rajongóm maradna.

Nekem fontos hogy az emberek, nők amiket megismerek ne tűnjenek el a kapcsolat fent leírt "kiégetése" toxikussá válása miatt. A megfelelő pillanatban szeretnék kiszállni de a kapcsolatot megtartani hosszú távon.

Ha az új ismerősök látják hogy több lány is követ és likeol stb akkor az gerjeszti önmagát és felépül egy rajongói táborom akik közül még partnereim is lehetnek.

Gondolom én. Csak én meg folyton az első adandó nőre rárepülök és vagy kapcsolat vagy tiltás lesz a vége. De az sem megoldás h lefektetem aztán bármi történik soha többé nem keresem csak tőmondatokban és kizárólag barátilag.

Szóval mi válik be ahhoz, hogy megmaradjon a "kör" ?

2023. máj. 3. 02:20
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Ja a másik amit tapasztaltam hogy sokszor a barátnőjelöltek a leválasztás és a letiltás mellett szeretik a rossz híremet is kelteni a hátam mögött. Így például nagyon nagyon rossz hátszelem lehet ha nem lépek ki időben ezekből az ismerkedésekből.

Szívtelen dolog az egész de valami megoldás kell arra hogy ne sérüljön a hírem és népszerű maradjak.

2023. máj. 3. 02:23
 2/17 A kérdező kommentje:
Meg ugye azoknak akikkel volt valami kavarás sokszor utólag nem tetszik, megbánják és valami konfliktussal akarják lezárni. Van az a pont ahol ha időben kiszállok akkor egyszerűen nem hagyom azt hogy az illető le tudjon építeni? Fent lehet tartani ezeket a rózsaszín ködöket?
2023. máj. 3. 02:26
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Sztm meg nem kéne tartalékokat gyűjtőgetni.
2023. máj. 3. 02:27
 4/17 A kérdező kommentje:

Én csak annyit tudok hogy mindenki eltűnt az életemből akivel komolyabb kapcsolatunk volt tényleg vonzódtam hozzá de valamiért nem tudtuk továbbvinni. Nyűglődés, tiltás, stb. Visszagondolok rájuk milyen jó lenne csak simán ismerősként, barátokként megamaradtak volna de nem sikerült soha.

Emiatt kérdezem hol kell kiszállni.

2023. máj. 3. 02:43
 5/17 anonim ***** válasza:
97%
Ha havercsajokat akarsz, akkor nem kéne őket megdugni meg kapcsolattal ámítani. Senki nem marad a "rajongód" hosszútávon, ilyen nincs, hogy majd jókor szállsz ki és akkor barik maradtok. :D Jó hogy nem konkrét háremet szeretnél kialakítani.
2023. máj. 3. 02:46
 6/17 A kérdező kommentje:
De, azt szeretnék.
2023. máj. 3. 02:54
 7/17 anonim ***** válasza:
95%

3 vagyok, de minek? Vagy normális barátokat "gyűjtesz" akiket nem is akarsz megfektetni vagy békén hagyod őket.

Én egy exemmel se vagyok roszba, mind ismerősöm maradt Facen pl, az utcán ha összefutunk pár szót beszélünk és kész. Eszembe sincs eggyel se baráti vagy haveri kapcsolatba maradni. Az életem része volt, oké, de ennyi.

Meg a lajk...attól hogy valamit lajkol az ember még nem a rajongód.

2023. máj. 3. 03:04
 8/17 A kérdező kommentje:
Ok de te ilyen vagy vagy az exeid ilyenek. Engem viszont kb mind a 12 es mellette vagy 50 no akit megcsokoltam kivetel nelkul egy ido utan letiltott. Pedig jol csokolok es jo vagyok az agyban. Egyszeruen csak a ramenossegemmel tulzott intenzitassal egettem ki oket.
2023. máj. 3. 03:07
 9/17 A kérdező kommentje:
Sokszor megjelent a hatterben mas pasi is akinek tobb penze volt es ilyenkor a jo csok meg a romantika az intenzitas csak elhangoló zavaro tenyezo egy uj ismerkedesnel kapcsolatnal ezert is tilthattak. Es ezert is kell nekem idoben kiszallni. Hagyni a csajt jégen. Én ezt gondolom...
2023. máj. 3. 03:09
 10/17 anonim ***** válasza:
94%
Sztm sok vagy és kicsit értetlen...azért tiltanak.
2023. máj. 3. 03:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!