Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen rossz a megítélése azoknak a pároknak, akik közt nagy korkülönbség van?
Köztem, és a párom közt 17 év van, ő az öregebb (férfi).
Vacsorát szerveztünk a rokonaimmal, úgy gondoltam őt is hívom magammal, már több mint egy éve együtt vagyunk. A szüleimen, és a nővéremen kívül senki sem ismerte személyesen, soha nem mertem őt nagyobb családi körben bemutatni, hiszen tudom milyen negatív, kötekető családtagjaim vannak, és nem akartam, hogy esetleg olyan kritika érje őt vagy engem, ami nagyon rosszul esik...
Amikor a párommal leültünk az asztalhoz, mindenki arcán látszódott az a kellemetlen meglepettség, szerintem legszivesebben meg is kérdezték volna azt, hogy "te komolyan ezzel vagy együtt?!"
Amikor odamentem a mamámhoz, nagyon megvetően nézett rám, és megkérdezte hogy komolyan normális vagyok e, hogy nekem ez a "vénember" kell...
A páromat nem ismerik mint ember, nagyon jól bánik velem, és nagyon jól érezzük magunkat a kapcsolatunkban.
Nem tudom miért kell minket elitélni amiatt, mert ott van köztünk ez a 17 év...
(Na és vajon ki tudja, még miket beszéltek rólunk, miután a vacsora véget ért..)
Valójában nem igazán érdekel olyan rokonok véleménye, akiket jó ha egy évben kétszer látok.
Csak azt szeretném már végre tudni, hogy miért elítélendő egyesek szerint egy nagyobb korkülönbség?
Jól érzitek magatokat?
Ha a válasz igen, akkor le van sz.rva más mit gondol.
Hány éves a "vénember"?
Nem azért gondolták mert ha te gyereket akarnál később, ő már addigra öregnek számítana ilyen szempontból? Erre tudok gondolni hogy ilyen szempontból nem nézik jó szemmel.
Mellesleg a te dolgod hogy kivel vagy párkapcsolatban, nem illene nekik ítélkezni.
Mert gondok lesznek belőle. Te 15 év múlva is szülhetsz, ő meg addigra nagypapa korban lesz, 50 felett.
De ha mondjuk szülsz 1-2 év múlva, akkor is elő fog jönni a probléma, ő nyugdíjas papi lesz, neked meg még van hátra majd 2 évtized aktív időszakod. Teljesen más világban fogtok élni. És korán fogsz megözvegyülni.
Én nem nézem rossz szemmel. A férfiak a fiatal csajokat szeretik. A feszes bőrt, a fiatal testet, a szép arcot. Minden férfi ilyen nőket akarna dugni, ha megtehetné.
A nők szeretik a vonzó külsőt ÉS a pénzt.
A kereslet találkozik a kínálattal mindkét fél részéről. Neked tetszik a jövedelme, a lakhatása, az autója stb. Ő szereti a feszes fiatal testedet teleélvezni.
Nincs ezzel semmi baj!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!