Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen rossz a megítélése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen rossz a megítélése azoknak a pároknak, akik közt nagy korkülönbség van?

Figyelt kérdés

Köztem, és a párom közt 17 év van, ő az öregebb (férfi).

Vacsorát szerveztünk a rokonaimmal, úgy gondoltam őt is hívom magammal, már több mint egy éve együtt vagyunk. A szüleimen, és a nővéremen kívül senki sem ismerte személyesen, soha nem mertem őt nagyobb családi körben bemutatni, hiszen tudom milyen negatív, kötekető családtagjaim vannak, és nem akartam, hogy esetleg olyan kritika érje őt vagy engem, ami nagyon rosszul esik...

Amikor a párommal leültünk az asztalhoz, mindenki arcán látszódott az a kellemetlen meglepettség, szerintem legszivesebben meg is kérdezték volna azt, hogy "te komolyan ezzel vagy együtt?!"

Amikor odamentem a mamámhoz, nagyon megvetően nézett rám, és megkérdezte hogy komolyan normális vagyok e, hogy nekem ez a "vénember" kell...

A páromat nem ismerik mint ember, nagyon jól bánik velem, és nagyon jól érezzük magunkat a kapcsolatunkban.

Nem tudom miért kell minket elitélni amiatt, mert ott van köztünk ez a 17 év...

(Na és vajon ki tudja, még miket beszéltek rólunk, miután a vacsora véget ért..)

Valójában nem igazán érdekel olyan rokonok véleménye, akiket jó ha egy évben kétszer látok.

Csak azt szeretném már végre tudni, hogy miért elítélendő egyesek szerint egy nagyobb korkülönbség?

2023. ápr. 25. 16:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
19%
Sajnos a kerdesre a valaszod csak akkor tudod megvalaszolni, amikor betoltod a 35-40-et. En is igy voltam 18 evesen mikor 28 evessel jartam, igaz azt se tudtam mi az igazi szerelem, nem is volt az, de tetszett hogy orvos es jol banik velem. Szerinte meg a korabeli nok besavanyodottak, en meg elhittem. Nyilvan most mar rajottem idosen hogy a fiatalsagomra utazott, de akkor meg ez nem tunt fel.
2023. ápr. 25. 19:49
 12/13 anonim ***** válasza:
76%

Ne törődj senki véleményével, ez a te életed, ők éljék a sajátjukat. Mindenesetre tanulj a történtekből, és ne vidd oda többet a barátodat. Ez a "vénember" nálam kiverné a biztosítékot.

N

2023. ápr. 25. 20:13
 13/13 MolotovPunk ***** válasza:
19%
Nézőpont kérdése ez az egész. Én 35 éves férfi vagyok, de nem jönnék össze 20 éves csajjal semmi esetben sem, mégpedig azért, mert teljesen más világ a túl nagy korkülönbség miatt. Egy normális 20 éves csaj még bulizik, tanul, gyakran barátaival tölti az idejét. Elnézést, de nálam egy nő 25 éves kor felett kezdődik. Ismerek egyébként 1 olyan párt, ahol a férfi 43 éves alacsony kopaszodó és ronda is. A csaj 21 éves és vékony, tehát simán találhatna jobb pasit. Nos én furcsának találom azt is, de ez csak az én véleményem! Szerintem a túl nagy korkülönbség nem oké egy komoly kapcsolatban.
2023. ápr. 26. 01:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!