Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok a férjem új kolleganőjére, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A férjemnek új kolleganője van, és mindig úgy megy dolgozni, hogy a melle átüt a pólóján. Tehát a hegyes bimbó is, és körülötte amit nem tudom hogy neveznek, de a korong a bimbó körül, annak a duzzanata is kitüremkedik a pólón. Meg amúgy is az egész nő kisugárzása maga a flört. Kacarászás mindenen, hajdobálás egyik válláról a másikra, és rebegteti a hosszú műszempilláit, ha valamit nem ért. Többször is találkoztam vele, voltunk már együtt bárban, látom videóhívásokban is, mikor otthonról dolgozik a férjem, meg az irodájukba is néha bemegyek, mert csak ők vannak ott sokszor. Áh... Nem lesz ez így jó hosszútávon. A férjem amúgy is, jóképű, megbízható, jól kereső férfi, egyértelműen lecsapna rá a sajnálatos módon szingli kolleganő, ha tehetné. Férjem azt mondja, jó a munkájában az új kolleganő, de ő is látja hogy egy flörtgép, de őt az nem annyira zavarja, csak az, hogy nem vesz fel melltartót.2023. ápr. 15. 10:26
31/33 anonim válasza:
Állítsa akkor le a férjed...de ha ennyire hűséges, akkor nincs mitől tartanod. Vedd bóknak, hogy jó pasi a férjed.
32/33 anonim válasza:
Akkor meg ne agyalj. Jó pasi, ez bók, aztán ő majd kezeli ahogy jónak látja. Felnőtt ember.
33/33 anonim válasza:
Teljesen ez van nálam is jelenleg, mi történt azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!