Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok a férjem új kolleganőjére, mit tegyek?
Attól nem tartok, hog lelép vele a férjem, nem az esete, amúgy is terveink vannak (gyereket szeretnénk hamarosan). De ettől függetlenül is irritál, ha valaki a férjemmel flörtöl, ezt bárki megérti, aki szeret valakit szerelemmel. Nem kell ehhez félteni a pozíciót, hogy zavarjon.
Én csak 2 kiutat látok: vagy sürgősen bepasizik a kolleganő, vagy új kollega kell.
Az én férjem, most is éppen egy ilyen mellbedobós kolléganőnek segít.
Én vagyok ugye a jelenetben a sótlan feleség, aki főzögeti az ebédet és epedve várja, hogy kis férjecskéje hazatérjen a vamp karmai közül.
Azért mielőtt elindult megkérdeztem, hogy legyen-e e ebéd. Kétféle válaszra számítottam, hogy meghívja a hölgyet is hozzánk (volt már rá példa) vagy hogy együtt bekapnak valamit.
Régen ilyen csütörtöki bohózatokban hallottam ilyenekről, viccesnek tűnt, hát most is az tulajdonképpen.
A világ nem vátozik.
Van olyan Férfi akit az ilyen nők kifejezetten irritálnak, vagy nevetségesnek tartják őket.
Ezt te tudod hogy a tiéd is ilyen e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!