Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok a férjem új kolleganőjére, mit tegyek?
Szerintem te figyelj arra, hogy otthon rendben legyen minden a házasságotokban, szexuális téren is, érzelmi téren is, stb.
Ha otthon minden rendben, akkor kisebb a valószínűsége annak, hogy érdekessé válhat a kolléganő.
Egyébként meg ha olyan viszonyban vagytok, hogy munkán kívül is eljártok ide-oda (látsd bár) akkor egy ilyen alkalomra egyszer hívjátok el egy szingli haverotokat is, hátha bejön a nőnek.
16
Szerintem meg nem a kérdezőnek kell kapálózni. Aki akar, menjen. És minél nagyobb biztonságban érzi magát otthon, annál többet meg fog magának engedni.
Nem, nem kell most hirtelen megváltoznod, mert ott a kolléganő, légy önmagad, mint eddig. Természetesen ha vannak zűrök, akkor hozzátok rendbe, de ne miatta, hanem egymás miatt.
Ha nem tudom mit teszel meg, de a férjed meg akar csalni, akkor megfog. Tehát csak légy önmagad, magabiztos és ne légy féltékeny óriásian, semmi értelme,csak a karjaiba invitálod a másik nőnek, ha egyáltalán tetszenek egymásnak.
Mert lehet ribisnek tartja a férjed és soha nem tenné magát vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!