Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Féltékeny vagyok a férjem új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok a férjem új kolleganőjére, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjemnek új kolleganője van, és mindig úgy megy dolgozni, hogy a melle átüt a pólóján. Tehát a hegyes bimbó is, és körülötte amit nem tudom hogy neveznek, de a korong a bimbó körül, annak a duzzanata is kitüremkedik a pólón. Meg amúgy is az egész nő kisugárzása maga a flört. Kacarászás mindenen, hajdobálás egyik válláról a másikra, és rebegteti a hosszú műszempilláit, ha valamit nem ért. Többször is találkoztam vele, voltunk már együtt bárban, látom videóhívásokban is, mikor otthonról dolgozik a férjem, meg az irodájukba is néha bemegyek, mert csak ők vannak ott sokszor. Áh... Nem lesz ez így jó hosszútávon. A férjem amúgy is, jóképű, megbízható, jól kereső férfi, egyértelműen lecsapna rá a sajnálatos módon szingli kolleganő, ha tehetné. Férjem azt mondja, jó a munkájában az új kolleganő, de ő is látja hogy egy flörtgép, de őt az nem annyira zavarja, csak az, hogy nem vesz fel melltartót.
2023. ápr. 15. 10:26
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
43%
Dolgozz
2023. ápr. 15. 11:22
 12/33 anonim ***** válasza:
69%
Tök mindegy milyen a nő, téged zavar. A férjed, ha szeret téged, akkor a továbbiakban hanyagolni fogja a kis kollegínát. Nyilván a férjednek tetszik valamilyen szinten, hogy a hölgy a szemeimvel bszatja meg magát vele. Én nem tűrném ezt a helyedben. Ha nem most, de előbb vagy utóbb tényleg lesz egy kis munkahelyi túlóra vagy csapat építő egy hétvégén nélküled.
2023. ápr. 15. 11:35
 13/33 anonim ***** válasza:
56%
Persze, rögtön mondjon is fel a csávó, csak mert a kérdezőnek kisebbrendűségi komplexusa van XD
2023. ápr. 15. 11:39
 14/33 anonim ***** válasza:
92%
Add meg a nő számát, vagy regisztráljon gyakorira, és írok neki privátot. :D Én bepasiztatom magammal!
2023. ápr. 15. 11:46
 15/33 anonim ***** válasza:
92%
Remélem, hasznos lesz a válaszom. A szó, amit keresel: bimbóudvar.
2023. ápr. 15. 11:48
 16/33 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem te figyelj arra, hogy otthon rendben legyen minden a házasságotokban, szexuális téren is, érzelmi téren is, stb.

Ha otthon minden rendben, akkor kisebb a valószínűsége annak, hogy érdekessé válhat a kolléganő.

Egyébként meg ha olyan viszonyban vagytok, hogy munkán kívül is eljártok ide-oda (látsd bár) akkor egy ilyen alkalomra egyszer hívjátok el egy szingli haverotokat is, hátha bejön a nőnek.

2023. ápr. 15. 11:55
 17/33 anonim ***** válasza:
74%

16

Szerintem meg nem a kérdezőnek kell kapálózni. Aki akar, menjen. És minél nagyobb biztonságban érzi magát otthon, annál többet meg fog magának engedni.

2023. ápr. 15. 12:11
 18/33 anonim ***** válasza:
27%
17 te egy igazi főnyeremény lehetsz XD
2023. ápr. 15. 12:14
 19/33 anonim ***** válasza:
92%

Nem, nem kell most hirtelen megváltoznod, mert ott a kolléganő, légy önmagad, mint eddig. Természetesen ha vannak zűrök, akkor hozzátok rendbe, de ne miatta, hanem egymás miatt.

Ha nem tudom mit teszel meg, de a férjed meg akar csalni, akkor megfog. Tehát csak légy önmagad, magabiztos és ne légy féltékeny óriásian, semmi értelme,csak a karjaiba invitálod a másik nőnek, ha egyáltalán tetszenek egymásnak.

Mert lehet ribisnek tartja a férjed és soha nem tenné magát vele.

2023. ápr. 15. 12:18
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Akit vinni lehet az annyit is ér.. Egy lépést nem tennék a helyedbe. Az idő ugyis megfogja mutatni a valóságot, addikg meg feleslegesen brusztolod magad..
2023. ápr. 15. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!