Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Féltékeny vagyok a férjem új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny vagyok a férjem új kolleganőjére, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A férjemnek új kolleganője van, és mindig úgy megy dolgozni, hogy a melle átüt a pólóján. Tehát a hegyes bimbó is, és körülötte amit nem tudom hogy neveznek, de a korong a bimbó körül, annak a duzzanata is kitüremkedik a pólón. Meg amúgy is az egész nő kisugárzása maga a flört. Kacarászás mindenen, hajdobálás egyik válláról a másikra, és rebegteti a hosszú műszempilláit, ha valamit nem ért. Többször is találkoztam vele, voltunk már együtt bárban, látom videóhívásokban is, mikor otthonról dolgozik a férjem, meg az irodájukba is néha bemegyek, mert csak ők vannak ott sokszor. Áh... Nem lesz ez így jó hosszútávon. A férjem amúgy is, jóképű, megbízható, jól kereső férfi, egyértelműen lecsapna rá a sajnálatos módon szingli kolleganő, ha tehetné. Férjem azt mondja, jó a munkájában az új kolleganő, de ő is látja hogy egy flörtgép, de őt az nem annyira zavarja, csak az, hogy nem vesz fel melltartót.
2023. ápr. 15. 10:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
76%

18

Hát nem is fogom a s.ggét kinyalni egy olyan pasinak, aki másfelé kacsingat. Mehet Isten hírével.

2023. ápr. 15. 12:20
 22/33 anonim ***** válasza:
29%
Reggeli cumi. Minden munkanap!
2023. ápr. 15. 13:14
 23/33 anonim ***** válasza:
86%
Nem hiszem, hogy egy nő ne ismerné a bimbóudvar kifejezést:D
2023. ápr. 15. 13:28
 24/33 anonim válasza:
21%

Mit tegyél? Ne legyél féltékeny.

Ha a férjed szeret félre nézegni, akkor egy Mind1 hogy mit teszel🤣

2023. ápr. 15. 13:50
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan mond olyat is a férjednek ami flört vagy csak az a baj, hogy jó kedve van és nem hord melltartót?
2023. ápr. 15. 14:13
 26/33 anonim ***** válasza:
53%
Hívd ki egy kick-box meccsre.
2023. ápr. 15. 16:08
 27/33 anonim ***** válasza:
78%
Ez a bimbóudvar szó nem ismerése, és az ilyen körülményes körülírása nekem is feltűnt :D Kedves kérdező "nő" 🤣
2023. ápr. 15. 16:10
 28/33 anonim ***** válasza:
79%

#17 senki nem írta, hogy kapálózzon.

De ha eddig minden rendben volt otthon, akkor ne hagyja, hogy a féltékenység miatt megváltozzon, ami negatóvan hathat (ha hagyja) a kapcsolatára.

2023. ápr. 15. 16:46
 29/33 anonim válasza:
77%

#24 vagyok

Kíváncsi lennék hogy mi a bánatért lettem le pontozva amikor igazam van

2023. ápr. 15. 18:40
 30/33 A kérdező kommentje:

Most csak a bimbóudvarra reagálok, én szerintem életemben ezt a szót még nem hallottam, pedig igenis nő vagyok. Páran kétségbe vonták a nememet, csak mert ezt a szót nem ismertem, erre akartam reagálni.

Amúgy kúltkor a fogorvosnál a pofahús szót is először hallottam, elejét ez a bimbóudvar is olyan, hogy csak akkor találkozol vele, ha elmész szakemberhez.

A többire nem nagyon tudok mit reagálni... Otthon köztünk minden rendben van, és én nem félek attól, hogy lelépne a kolléganővel, megcsalástól se. Mondjuk, hogy 110% biztos vagyok abban, nem lépne le, nem az esete. Abban, hogy nem is csalnak meg, 99% biztos vagyok, mert nem az esete, de az öedög nem alszik...

Igen, flörtöl vele a kolléganő, főleg a testbeszédével. Meg próbál mindig ilyen érdekes, misztikus színben feltűnni a férjem előtt. Nehéz elmagyarázni, de próbál a fantáziájára hatni. De a férjem nem bukik a nyomulós nőkre, és hűséges típus. Ő az a fajta férfi, aki ha szingli lenne, és randira vinné egy nőt, aki az első randin már lefeküdne vele, kiábrándulna. Szereti a vadászatot, a hódítást, mi is úgy jöttünk össze, hogy sokat küzdött értem. Nem dobná ezt el, ami van. Szerelemből vett el, és alig várja, hogy gyerekünk legyen.

De kéozeljétek magatokat a helyembe, hogy akit szerettek, annak valaki teszi a szépet... Azért zavarna, nem? Ettől függetlenül lehet ráerősítenek önbizalmi hiányosságaim...

Nagyon kis cég az övék, és a nő a legújabb a csapatban, beosztottja a férjemnek. Előtte a pozícióját egy hapsi töltötte be.

2023. ápr. 16. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!