Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok a férjem új kolleganőjére, mit tegyek?
18
Hát nem is fogom a s.ggét kinyalni egy olyan pasinak, aki másfelé kacsingat. Mehet Isten hírével.
Mit tegyél? Ne legyél féltékeny.
Ha a férjed szeret félre nézegni, akkor egy Mind1 hogy mit teszel🤣
#17 senki nem írta, hogy kapálózzon.
De ha eddig minden rendben volt otthon, akkor ne hagyja, hogy a féltékenység miatt megváltozzon, ami negatóvan hathat (ha hagyja) a kapcsolatára.
#24 vagyok
Kíváncsi lennék hogy mi a bánatért lettem le pontozva amikor igazam van
Most csak a bimbóudvarra reagálok, én szerintem életemben ezt a szót még nem hallottam, pedig igenis nő vagyok. Páran kétségbe vonták a nememet, csak mert ezt a szót nem ismertem, erre akartam reagálni.
Amúgy kúltkor a fogorvosnál a pofahús szót is először hallottam, elejét ez a bimbóudvar is olyan, hogy csak akkor találkozol vele, ha elmész szakemberhez.
A többire nem nagyon tudok mit reagálni... Otthon köztünk minden rendben van, és én nem félek attól, hogy lelépne a kolléganővel, megcsalástól se. Mondjuk, hogy 110% biztos vagyok abban, nem lépne le, nem az esete. Abban, hogy nem is csalnak meg, 99% biztos vagyok, mert nem az esete, de az öedög nem alszik...
Igen, flörtöl vele a kolléganő, főleg a testbeszédével. Meg próbál mindig ilyen érdekes, misztikus színben feltűnni a férjem előtt. Nehéz elmagyarázni, de próbál a fantáziájára hatni. De a férjem nem bukik a nyomulós nőkre, és hűséges típus. Ő az a fajta férfi, aki ha szingli lenne, és randira vinné egy nőt, aki az első randin már lefeküdne vele, kiábrándulna. Szereti a vadászatot, a hódítást, mi is úgy jöttünk össze, hogy sokat küzdött értem. Nem dobná ezt el, ami van. Szerelemből vett el, és alig várja, hogy gyerekünk legyen.
De kéozeljétek magatokat a helyembe, hogy akit szerettek, annak valaki teszi a szépet... Azért zavarna, nem? Ettől függetlenül lehet ráerősítenek önbizalmi hiányosságaim...
Nagyon kis cég az övék, és a nő a legújabb a csapatban, beosztottja a férjemnek. Előtte a pozícióját egy hapsi töltötte be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!