Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok a férjem kolléganőjére. Te mit tennél?
A férjem olyan lelkizős, együttérző típus és minden kolléganője megtalálja a párkapcsolati problémájával. Én már kérdeztem a férjem, hogy nem terhes-e neki, hogy ő a lelki szemetesláda a cégnél, de szerintem titkon tetszik neki, hogy vele osztják meg a gondjaikat főleg mivel a férjem elég zárkózott amúgy, magáról sose beszél így gondolom van egy olyan benyomás róla, hogy titokban tartja , amit hall.
Itthon mikor elmeséli, hogy melyik csaj pasijának milyen görbe a pénisze, ki szült szeretői titkolt viszonyból, meg hogy a menyasszony az esküvő előtt megcsalta a vőlegényt fél évig egy másik kollégával stb, hát a hátamon feláll a szőr, hogy emberek milyen szómenésesek és miket el nem mesélnek a kollégának.
Most egy ideje van egy beosztottja, aki folyton kesereg a - szintén közös kolléga - pasijára és a férjem meg eléggé a pártját fogja amikor itthon elmeséli, hogy jaj szegény csaj, milyen érzéketlen a pasija.
Alaphelyzetben van amikor talán igaza is lehet a csajnak, de őszintén szólva rettenetesen irritál, hogy nyafog és a férjem meg mindig oltalmazza és folyton igazat ad neki.
Mi legyen a hozzáállásom, ha ellenkezek, hogy pl ebben a szituban a nő is hibás volt, akkor a férjem védi. Ha meg igazat adok, akkor meg na ugye szegény csaj , ó de rosszn neki, szegényke.
Nincs köztük semmi, ezt biztosra veszem, nem jön be a férjemnek se külsőre, meg sokszor panaszkodik is a nő természetére, munkamoráljára de akkor is...zavar ez a sok nyafogós, elhanyagolt tyúk, akik majd egyszer csak oltalmazót meg potenciális párt látnak a férjemben, hiszen olyan megértő stb.
Ti mit tennétek? Hogy kezelnétek az ilyen szitut? Egyetértenétek a férjemmel és a nő pártját fognátok, hogy ne tűnjek féltékenynek/akadékoskodónak (hogy ne én legyek a mumus és esetleg lökjem az ilyen nők karjába) vagy igyekeznétek felnyitni a szemét, hogy azért egy rossz párkapcsolat két emberen múlik, nem kéne már ennyire a nő pártját fogni mindenben.
Sajnos az a verzió nem működik, hogy nem szólok semmit, mert a férjem szereti kikérni a véleményem
Ha elmondás alapján szerintem nincs igaza a csajnak, akkor mondanám, hogy "figyi, szerintem nincs igaza, mert..."
Nem kell túlbonyolítani.
28N
Most is reggel mesélt róla egy sztorit, szerintem a csaj is hibás a szituban a pasijával, (mert önző volt,) de a férjem vehemensen védte a csajt, hogy nem-nem itt a pasi a ludas hogy milyen érzéketlen volt.
Csak tudjátok, annyi sztorit hallok arról, hogy az elhanyagolt nyafogós csaj kínjában végül csak ráakaszkodik a megértő kollgára, a pasik meg hát szeretik ha felnéznek rájuk...
A nyafogás szerintem sem túl szexi és nem szimpátiát keltő, női szemmel nézve ill. hosszabb távon.
Dehát a pasiagy más, ők azt látják, hogy jaj szegény nőt meg kell védeni mert annyira elesett és várja a védelmet...
Szerintem azért arra hívd fel a figyelmét, hogy vannak olyan típusú nők, akik nem viselik el a visszautasítást. Ha a végén valaki bepróbálkozik nála, ő meg visszautasítja és a csaj bosszúból bemocskolja,h a főnök molesztál, akkor elég nehéz lesz lemosnia magáról a gyanút, ha rendszeresen meghitten pusmogtak előtte a sarokban.
Ja és nőként mondom ezt, nem mondom, h mindegyik nő ilyen, de azért vigyázni kéne mennyire bizalmas a főnök-beosztott viszony. Nem véletlenül tiltja sok helyen a szabályzat is.
Tehát ha teljesen megbízol a férjedben és 100%-osan biztos h vissza fogja utasítani, akkor is lehet ebből gond. Alapból kényelmetlen naponta azzal találkozni akit visszautasítottunk. Lehet a csaj munkamoráljával se lenne gond, ha főnöknek és nem havernak tekintené a férjedet. Néha nem árt bizonyos távolságtartás.
pontosan, én is így vagyok vele, ahogy írtad kedves előző, hogy azért van egy pont, amit nem lépek túl a kollgákkal, persze megemlíthetem, hogy ilyen vagy olyan a férjem stb de ez a 3-4 nő egyszerűen annyira intim és belső dolgokat mondd el a férjemnek, hogy nem is értem...nincs nekik barátnőjük, párjuk akikkel lehet lelkizni?
Szerintem a férjemnek tetszik ez a home made pszichológus szerepkör, csak vagy valaki előbb-utóbb be akarja hálózni éskellemetlen lesz visszautasítani vagy ráfogják, hogy kikotyogott valamit vagy egyáltalán, annyira lelki társa lesz valami szomorú csaj, hogy engem hagy el mert vele milyen jól lehet beszélgetni én meg bezzeg csak féltékenykedek...
Ma is ismét szóba hozta a férjema reggelinél a csajt és megint elmondta, hogy szerinte mennyire intelligens meg hogy neki van igaza és nem a pasijának.
Mire mondtam, hogy meghallgatnám a pasiját is mert két oldala van az éremnek, meg hogy szerintem meg azért kicsit a csaj is ludas a most éppen fennálló mosolyszünetükben.
Erre a férjem olyan vehemensen elkezdte védeni meg dicsérni a csajt és fikázni a pasiját, hogy szinte meg sem hallgatott. Mondtam neki, hogy milyen rossz az akár pozitív vagy negatív kivételezés a beosztottakkal és nehogy gáz vagy pletyka legyen belőle (nem direktbe őt oktattam ki csak szóba hoztam, hogy beosztottak, semleges viszony, jobb nem kiemelni senkit mert mások is észre fogják venni stb)... Mintha meg se hallotta volna, lezárta a témát, hogy á hagyjuk (azaz kb úgyse értem meg és majd mostantól eltitkolja, ha panaszkodik neki a csaj).
???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!