Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdnétek egy nővel, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnétek egy nővel, ha tudnátok, hogy pár nappal azelőtt még másik férfival volt?

Figyelt kérdés
Kétszer voltam ilyen helyzetben. Egyszer ismerkedésnél a nő elmondta, hogy egy hete még mással volt. Ebből kapcsolat lett. A másiknál ex hívott át, mert volt valakije, de nem volt vele jó a szex. Ő nem mondta, de egyértelmű volt, hogy nemrég volt a másikkal. Mivel akkor nekem hiányzott nagyon, abba is belementem, de azt kicsit bánom. Ti ilyen helyzetekben lefeküdnétek, ha egyébként vonz a nő és kívánjátok vagy ez kizáró ok lenne?
2023. ápr. 12. 21:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
31%
10. Ha ilyem okos vagy legyél szíves világosíts fel!
2023. ápr. 13. 15:08
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

A hüvely öntisztító, ezáltal nem kell semmilyen intimmosakodóval, tusfürdővel, vízzel mosni, sőt egyenesen tilos is, mivel teljesen felborítják a hüvely pH értékét, és ezáltal amilyen könnyen el lehet kapni gombás fertőzést, olyan nehezen is lehet tőle megszabadulni, akár évekbe is telhet.

De ha logikusan végig gondolod, fizikailag is képtelenség kimosni a hüvelyt szex után, mégis hogy engednél be oda vizet annyira fel?

Legnagyobb szégyen rád nézve, hogy én valószínűleg egy tízessel fiatalabb vagyok nálad, mégis én tanítalak ilyen alapvető műveltségre

2023. ápr. 13. 15:46
 13/20 anonim ***** válasza:

12. “ Legnagyobb szégyen rád nézve, hogy én valószínűleg egy tízessel fiatalabb vagyok nálad, mégis én tanítalak ilyen alapvető műveltségre”

A 24 évemmel ebben nem lennék biztos. De mivel ugye nem mindenkinek adatik meg, hogy ilyen dolgok relevánsak legyenek. Így annyira azért nem szégyenkezem.

2023. ápr. 13. 17:49
 14/20 anonim ***** válasza:
76%

24 évesen akkor lehetnél kevésbé ribi, és ahelyett, hogy minden lánynak alá fekszel, szerezhetnél egy kis intelligenciát, ha már minden áron oda gyömöszkélnéd be a kis fütyköst, aminek a működéséről sincs fogalmad..

"nem mindenkinek adatik meg, hogy ilyen dolgok relevánsak legyenek"

:D esetleg nem részesültél oktatásban? elvették a tanuláshoz való jogod? nincs nálatok internet, vagy könyvtár a közelben? minden adott volt, hogy tudjad ezt már ennyi idősen :DD

2023. ápr. 13. 18:21
 15/20 anonim ***** válasza:
52%
Igen,simán bennelennék.
2023. ápr. 14. 13:01
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha nincs regora szexualis kapcsolatod vele akkot szerintem nem veszed eszre.
2023. nov. 11. 06:52
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem.
2024. febr. 14. 14:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Igen,még aznap is.Volt már olyan.Pár nap hosszú idő..
2024. febr. 14. 16:19
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Csak ha jol kitagitotta mert az alkaromat is bele dugom.
2024. febr. 14. 20:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Én személyesen nem tudnék.
2024. febr. 15. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!