Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hiányzik az a szabadság, amitek azelőtt volt, hogy lett párotok? Az a rengeteg szabadidő, a jóval kevesebb kiadás, a saját légtér és én-idő, a kompromisszum mentesség, az alkalomadtán előforduló viták hiánya, stb.?
Attól, hogy párkapcsolatban élek, még szabad ember vagyok. Nyilván nem ismerkedek/lépek félre, de ha kedvem tartaná, akkor mehetnék el a barátnőimmel, amikor csak akarnék. De pont attól jó a kapcsolatunk, hogy mellette nem vágyom ilyesmire. Szeretünk együtt lenni, néha szoktam noszogatni, hogy menjen a barátaival, de nincs rá igénye.
Jóval kisebb kiadás? Ha ennyire anyagias valaki, akkor nem sok őszinte érzelmet táplálhat a párja iránt. Amúgy normális esetben megoszlanak a költséget, nem csak kizárólag az egyik embert terheli.
Kompromisszum? Ha szeretek valakit, akkor nem esik nehezemre alkalmazkodni hozzá.
Ezek a kérdések inkább azt vetik fel, hogy maga a kapcsolat rossz, nem pedig az, hogy valaki párkapcsolatban él-e vagy sem.
Egy rossz kapcsolatban tűpontosan ugyanezeket gondoltam, mint ahogyan Te is kifejtetted a kérdéseddel.
Egy ténylegesen szeretetteljes, boldog párkapcsolatban ezek a kérdések fel sem merülnek Benned. Soha nem értettem, miért mondják mások, hogy egy jó párkapcsolatban ugyanolyan szabad vagy, sőt még boldogabb és kiteljesedettebb, mint egyedül. De tényleg így van! A kiadások megmosolyogtató gondolatok, sőt, mivel ketten vagytok, ketten is viselitek a felmerülő költségeket, egyébként pedig nem sajnálom azt a költségeket, amik során ketten új élményekkel, emlékekkel gazdagodhatunk, mert sokkal többet jelent, mint annak az anyagi vonzata, a viták ténylegesen jó kommunikációval tökéletesen orvosolhatóak (de ehhez két tenni is akaró és tudó ember szükséges), az én idő megoldható/megbeszélhető (akár kisgyerek mellett is néha bele kell, hogy férjen).
Kívánom, hogy megtaláld a Párod, akivel mindezeket nem teherként éled meg és egy boldog párkapcsolatban élhetsz majd.
Nem !
Nekem nem hiányzik az a "szabadság" ami az előtt volt!
Miért is hiányozna , Hiszen én döntöttem úgy , hogy nem szeretnék többet egyedül,azaz független lenni, nem szeretném már azt a volt életmodellt, életstílust, azaz mást szeretnék mint ami azelőtt volt.
Szabadnak szabad ember voltam mindig! Nem érzem magam sem fogságban sem börtönbe attól, hogy az egyedüllétet helyett a társas létet/ életformát választottam !
1# "Sosem zavar hogy ott van a lakásban"
Az én párom sem zavar, főleg hogy szobatiszta. Szobában is kitűnően fotoszintetizál. Néha kiteszem az udvarra levegőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!