Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hiányzik az a szabadság, amitek azelőtt volt, hogy lett párotok? Az a rengeteg szabadidő, a jóval kevesebb kiadás, a saját légtér és én-idő, a kompromisszum mentesség, az alkalomadtán előforduló viták hiánya, stb.?
Nem minden mindegy, csak nem keresem örökké a problémát ott is, ahol nincs. :)
De, épp ezért nem fogom soha elkötelezni magamat. Nincs kedvem azon aggódni, hogy kijövök-e az anyóssal, apóssal, testvéreivel, barátjaival. Azon aggódni, hogy vajon meggondolja magát, és később házasságot, gyereket akar majd. Hogy ha van egy lány barátja, akkor majd megcsal vele, vagy ha nincs, akkor is. És tényleg több a kiadás: szülinap, névnap, karácsony, vanetinnap, évforduló stb. Aztán a sok veszekedés, viták, amik adódhatnak. És mi van ha nem passzolnak se a szexuális vágyaink, se az étvágyunk. Mert lehetetlen olyan párt találni, aki vonzó is, jó is az ágyban, és személyiségileg, értékrendileg is minden passzol.
L
Előtte magányos voltam. Nem vagyok kapcsolatfüggő, akkor összejöttem volna valami random szeretethiányos kanos sráccal, de attól még olyan típus vagyok, hogy emberekkel körülvéve érzem jól magam. Csak sajnos kevés barátom van. Úgyhogy rendszerint úgy teltek a hétköznapjaim, hogy munka után sorozatot néztem meg mobilt nyomkodtam és társkeresőn próbáltam pótolni a beszélgetés hiányomat. Végül amúgy pont társkeresőn ismertem meg a párom :) Ja, rengeteg szabadidő, rengeteg énidő, de gyakorlatilag végig unatkoztam az egészet. Nekem elég napi 1 óra, amikor magammal foglalkozom csendben, de sokszor ennyit se igénylek. Ja, valóban kicsit többet költök, de ő minden pénzt megér, meg sokszor meg is hív. Igen, az igaz, hogyha a szerelmeddel veszekszel és miatta érzed rosszul magad, az nagyon lelomboz, de ha jó a kapcsolat, akkor több a szép és jó, nyugodt pillanat, mint a rossz, veszekedős. Kompromisszum kell igen, de valamit valamiért.
Ha most szingli lennék, egy ezeréves tini sorozatot nézve bchipset zabálva és vadul Tinderezve tölteném a délutánjaimat, de ehelyett inkább találkozom életem szerelmével és csinálunk valami értelmes programot, vagy filmezünk, de az is jó, mert vele minden jobb, mint nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!