Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen dolgokról mondotok le a párotok kedvéért? Miben köttök kompromisszumot?
Programok jutnak csak eszembe, mert nem egyezik teljesen az erdeklodesi korunk ilyen teren, es neha van, hogy elmegyunk ettol fuggetlenul a masikkal, de maskor meg nem, ilyenkor le kell rola mondani, mert a barati tarsasagot vagy szinten nem erdekli, vagy nem ernek ra. Ezt elfogadtuk, hogy sosem lesz olyan, hogy minden egyes hetvegere tudunk talalni valamit, ami mindkettonket erdekel :D
De ennel komolyabb dolgok nem jutnak eszembe. Olyan meg plane nem, hogy kifejezetten kertunk volna valamit a masiktol, hogy errol vagy arrol mondjon le, mert nem tetszik.
Apróságok.
Nem keverem össze a szószt és a tésztát, mert ő nem szereti úgy. Például.
Nem minden filmet nézünk együtt, kicsit más az ízlésünk.
Melegebb van a lakásban, mert ő fázósabb.
Ilyen kisebb dolgok, tényleg. Fontos kérdésekben egyezünk.
Cigi
Mármint elfogadta de utálta... aztán leszoktam,mert babát terveztünk és bár imádtam cigizni nem szokom vissza a férjem miatt,na meg a baba miatt sem utálnám ha a büdös cigis leheletem érezné és a büdös kezemben fognám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!