Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok átlagban tényleg ilyen unalmasok? Én kezdeményezem a beszélgetést csak tőmondatokat kapok válaszul vagy órákat beszélnek halál unalmas dolgokról?
Nem, csak rém unalmas neten beszélgetni egy ismeretlennel és senkinek semmi kedve hozzá.
N
Szerintem utoljára általános alsóban működik ez a "Leszel a barátom?" típusú ismerkedés. Persze neten is lehet barátokra lelni, de sosem direktben. Nekem több netes barátságom is alakult olyan felületeken ahol emberekkel ismerkedhettél meg közvetetten, pl hobbiból írogatós blogokon, ahol már kész közösségek vannak amúgy is és befogadnak minden jövevényt. Szóval szerintem érdemes a barátkozós csoportok helyett olyan platformot keresni, ami a te ízlésedhez, hobbijaidhoz közel áll. Akár egy online játékon keresztül is lehet ismerkedni.
Én mindegyik netes barátnőmmel bőbeszédű hosszú beszélgetéseket tudtam folytatni.
Nem leet, hogy csak teged nem talaltak szimpatikusnak?
Nem sertesnek szanom, csak ez is egy lehetoseg, ha rossz emberekkel kezdtel ismerkedni.
Vannak csajok, akik képtelenek összetett mondatot értelmezni illetve elmondani.
Tőmondatokban kommunikál, mint én a kutyámmal.
Az ilyenektől menekülök, mint Győzike a szappan elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!