Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen jogosan vagyok megrökönyö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen jogosan vagyok megrökönyödve?

Figyelt kérdés

Fel se tudom fogni, hogy mi történt... Komolyan, a szemöldököm leugrik a homlokomról, valahányszor végiggondolom, mi történt, és nem tudom, hogy sírjak-e, vagy röhögjek.

Van egy 3 éves párkapcsolatom. Tegnap békében elvoltunk, lazítottunk, beszélgettünk, ráírtak valakik a barátomra, majd a barátom közölte velem, hogy ő most haza megy kockulni, mert ráérnek a haverjai. Amikor talán az utolsó csütörtök esténk, hogy én nem dolgozom se másnap korán reggel, sem pedig ma éjjel... És ő elment a haverjaival kockulni, mert azoknál is van család, és végre ráérnek... Én nem tudom, én vagyok-e intoleráns, de ez kiverte a biztosítékot. Haza megy, hogy agyhalottakkal kockuljon, és lövöldözőset játszhasson, ahelyett, hogy még ezt az estét együtt töltenénk. Hát, mi ez, ha nem a kapcsolatunk halála?

2018. szept. 14. 09:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%

Kompromisszum. Gondolom máskor is tudtok találkozni, nem? Nemcsak csütörtökből áll a hét! Veled is és velük is szeretne lenni. Ebben mi a gond? Attól, hogy együtt vagytok még nem kell egymás nyakán lógni, mindenkinek vannak hobbijai.

De ha minden más stimmel, akkor fogadd el, hogy most ez történt.

2018. szept. 14. 09:36
 2/21 anonim ***** válasza:
53%
Vége felé jártok már. Rajtad múlik, hogy fesztiválozol-e, és akaszkodsz-e vagy hagyod inkább békében lezárni azt amit már rég le kellett volna zárni.
 3/21 anonim ***** válasza:
5%
Ha úgy lépett le, hogy ti éppen együtt voltatok, akkor jogosan zavar, ez tényleg elég gáz...
 4/21 anonim válasza:
46%
Ne Sajátítsd ki magadnak a barátod, neki is van Hobby-ja.
2018. szept. 14. 09:37
 5/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem ez ilyen nonsense dolog... Márint, ha én együtt vagyok vele, akkor hiába hív a barátnőm, hogy gyorsan ugorjunk már be ketten egy kávézóba, vagy menjünk már el spinningelni, én nemet mondok, mert ha olyan program, ahova barátom nem szívesen jönne, vagy egyáltalán nem is tud bekapcsolódni, akkor nem szakítom meg az együttlétünkket ilyesmivel. Amúgy meg nem hisztiztem miatta, mondtam, hogy menjen nyugodtan, de ettől még furcsállom ezt.
2018. szept. 14. 09:41
 6/21 anonim ***** válasza:
58%
Mondták már, hogy nem vagyunk egyformák? Azért áruld már el, hogy hány órát töltöttetek együtt aznap? Mettől meddig voltatok együtt? A héten hány órát voltatok még együtt ezen kívül?
2018. szept. 14. 09:49
 7/21 anonim ***** válasza:
81%

Nem szép dolog lenézni a másik hobbiját az meg pláne nem szép ha agyhalottnak titulálod a barátait. Dramatizálod az történetet azzal, hogy "talán ez az utolsó csütörtök esténk...". Lesz még pár csütörtök este idén is, meg jövőre is amikor épp együtt lehettek.

Azt nem írtad le pontosan, hogy hogyan ment el. Az lehetett bántó, de számomra nem derül ki, hogy mit történt pontosan.

2018. szept. 14. 10:03
 8/21 anonim ***** válasza:
71%
Hány éves vagy? Mikor találkozott utoljára a barátaival, és mostanában mennyi időt töltöttetek együtt?
2018. szept. 14. 10:06
 9/21 anonim ***** válasza:
69%
Ha a barátiat "agyhalottak"-nak hívod, akkor őt magát is minősíted. De előtte is így hívod őket, vagy csak itt nagy a pofád. Ráadásul 3 éves párkapcsolat bakker. nem is az, hogy pár hónapja vagytok együtt, mert akkor még meg is érteném. És mi lesz ha véletlenül összeházasodtok? Akkor meg majd ki sem teheti a lábát otthonról egyedül? pfuuu az ilyen nőtől menekülni kell.
2018. szept. 14. 10:09
 10/21 anonim ***** válasza:
72%

1. Ha három éve együtt vagytok, akkor hogy mehet tőled haza? Miért nincs közös otthonotok?

2. "elvoltunk" = nem csináltunk semmit. Ő meg akart valamit csinálni. Ha ezt nem akartad, miért nem kérted, hogy maradjon?

2018. szept. 14. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!