Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen jogosan vagyok megrökönyödve?
Fel se tudom fogni, hogy mi történt... Komolyan, a szemöldököm leugrik a homlokomról, valahányszor végiggondolom, mi történt, és nem tudom, hogy sírjak-e, vagy röhögjek.
Van egy 3 éves párkapcsolatom. Tegnap békében elvoltunk, lazítottunk, beszélgettünk, ráírtak valakik a barátomra, majd a barátom közölte velem, hogy ő most haza megy kockulni, mert ráérnek a haverjai. Amikor talán az utolsó csütörtök esténk, hogy én nem dolgozom se másnap korán reggel, sem pedig ma éjjel... És ő elment a haverjaival kockulni, mert azoknál is van család, és végre ráérnek... Én nem tudom, én vagyok-e intoleráns, de ez kiverte a biztosítékot. Haza megy, hogy agyhalottakkal kockuljon, és lövöldözőset játszhasson, ahelyett, hogy még ezt az estét együtt töltenénk. Hát, mi ez, ha nem a kapcsolatunk halála?
Úristen kérdező, még mondatokat se tudsz értelmezni és itt csak fantáziálsz!
Melyik kommentelő kérdezte tőled azt, hogy te mikor találkoztál velük? Senki nem kérdezte még azt se, hogy ő mikor találkozott velük. Fantáziálsz!
"Sose találkoztak. Szóval hiába kérdezitek, hogy én mikor találkoztam velük, mert ő se találkozott velük sosem. :D"
De miért nem vagy hajlandó arra válaszolni, hogy mennyi ideje voltatok azon a napon együtt? A héten ezen a napon kívül hány órát voltatok még együtt?
Minden h..lyeséget írsz, csak pont a lényeget nem.
Csoda, hogy még ez a pasi kibírja a b..romságaidat és a hisztijeidet és még nem dobott ki téged páros lábbal.
Nincs ebben semmi, belefér.
Amúgy szervezzél te is programot barátnőkkel, pl. színház, csajos film egy moziban, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!