Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen jogosan vagyok megrökönyö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen jogosan vagyok megrökönyödve?

Figyelt kérdés

Fel se tudom fogni, hogy mi történt... Komolyan, a szemöldököm leugrik a homlokomról, valahányszor végiggondolom, mi történt, és nem tudom, hogy sírjak-e, vagy röhögjek.

Van egy 3 éves párkapcsolatom. Tegnap békében elvoltunk, lazítottunk, beszélgettünk, ráírtak valakik a barátomra, majd a barátom közölte velem, hogy ő most haza megy kockulni, mert ráérnek a haverjai. Amikor talán az utolsó csütörtök esténk, hogy én nem dolgozom se másnap korán reggel, sem pedig ma éjjel... És ő elment a haverjaival kockulni, mert azoknál is van család, és végre ráérnek... Én nem tudom, én vagyok-e intoleráns, de ez kiverte a biztosítékot. Haza megy, hogy agyhalottakkal kockuljon, és lövöldözőset játszhasson, ahelyett, hogy még ezt az estét együtt töltenénk. Hát, mi ez, ha nem a kapcsolatunk halála?

2018. szept. 14. 09:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem a semmin vagy kiakadva, egyáltalán nem volt jogos. Folytasd csak tovább az ilyen agyatlan kombinálást, hátha tényleg előidézed a kapcsolat halálát.
2018. szept. 14. 10:45
 12/21 A kérdező kommentje:
A kockatársait nem ismeri személyesen, csak együtt játszanak. Sose találkoztak. Szóval hiába kérdezitek, hogy én mikor találkoztam velük, mert ő se találkozott velük sosem. :D
2018. szept. 14. 11:07
 13/21 A kérdező kommentje:
Én pedig nem kisajátítani szeretném, sose kívánnám "tiltani" az igazi barátaitól, akiket ismer személyesen is. A kockáktól se akarom én eltiltani, csak szerintem nem normális, hogy ráírnak, ő meg haza húz a párjától, akivel épp együtt van, mert mások épp akkor érnek rá kockulni. Amúgy miért kéne együtt élnünk, ha 3 éve együtt vagyunk? :D Ez valami törvény, hogy be kell költöznünk közösen egy lyukba, ha 3 hónapnál többet voltunk együtt, és ott kell közösen tespednünk? :D
2018. szept. 14. 11:13
 14/21 anonim ***** válasza:
61%

Úristen kérdező, még mondatokat se tudsz értelmezni és itt csak fantáziálsz!

Melyik kommentelő kérdezte tőled azt, hogy te mikor találkoztál velük? Senki nem kérdezte még azt se, hogy ő mikor találkozott velük. Fantáziálsz!

"Sose találkoztak. Szóval hiába kérdezitek, hogy én mikor találkoztam velük, mert ő se találkozott velük sosem. :D"

De miért nem vagy hajlandó arra válaszolni, hogy mennyi ideje voltatok azon a napon együtt? A héten ezen a napon kívül hány órát voltatok még együtt?

Minden h..lyeséget írsz, csak pont a lényeget nem.

Csoda, hogy még ez a pasi kibírja a b..romságaidat és a hisztijeidet és még nem dobott ki téged páros lábbal.

2018. szept. 14. 11:19
 15/21 anonim ***** válasza:
33%
#14 Természetesen nem törvény, de azok, akik komolyabb kapcsolatban gondolkoznak, és szeretnének minél több időt tölteni a párjukkal, azoknál kézenfekvő. Ha te lazább kapcsolatban gondolkozol, akkor nem költöztök össze. De ha lazább kapcsolatban gondolkozol, miért ugrik le a szemöldököd, ha a párod is lazábban veszi a kspcsolatot, nélküled megy szórakozni?
2018. szept. 14. 11:19
 16/21 anonim ***** válasza:
62%
"békében elvoltunk, lazítottunk" -magyarán döglöttetek egymást mellet, semmi tartalmas tevékenység, na ő kicsivel többre vágyott. Viszlát!
2018. szept. 14. 11:30
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a pontos körülményeket/ előzményeket, de nekem jogosnak tűnik a felháborodásod. De az is lehet, hogy csak nem megfelelően kommunikáltok egymással ezekről a dolgokról... Ez kicsit olyan "éretlennek" tűnik.
2018. szept. 14. 12:01
 18/21 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem meg a kérdezőnek igaza van. Most nektek jól esne, ha éppen együtt vagytok a párotokkal és közli, hogy akkor elmegy kockulni? Ismeretlen ciber emberekkel? Utoljára ilyet óvodában láttam, felnőtt ember nem hagyja ott a párját, ha éppen vele van találkozója... Szerintem...
2018. szept. 14. 12:14
 19/21 anonim ***** válasza:
46%
19. Nincs igazad. Eleve 3 éves kapcsolat, nem egy megbeszélt randi volt, és úgy hagyta ott, hanem gondolom (szokás szerint) otthon döglöttek és jól nem csináltak semmit. Miért is lépett le: mert unalmasnak találta a nő társaságát! Sok nő azt hiszi, hogy úgy működik a kapcsolat, hogy na gyere fel hozzám és szórakoztass, vagy csak legyél mellettem, hogy ne legyek egyedül. Hát nem. Megunta, otthagyta, mert jobb programot talált. Inkább a kérdező szállhatna magába, hogy miért is nem vele akarta tölteni az estét, hanem inkább az agyhalott kocka haverjaival?
2018. szept. 14. 12:23
 20/21 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi, belefér.

Amúgy szervezzél te is programot barátnőkkel, pl. színház, csajos film egy moziban, ilyesmi.

2018. szept. 14. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!