Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem hiányzik az a szabadság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem hiányzik az a szabadság, amitek azelőtt volt, hogy lett párotok? Az a rengeteg szabadidő, a jóval kevesebb kiadás, a saját légtér és én-idő, a kompromisszum mentesség, az alkalomadtán előforduló viták hiánya, stb.?

Figyelt kérdés
2022. febr. 10. 11:13
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem a kötetlenség, amikor tényleg kizárólag csak magadra kell figyelned, az csak annak nem hiányzik időnként, akinek korábban se nagyon volt igénye a magányos függetlenségre.

Nincs fenékig tejfel párkapcsolat (aki azt állítva, az övé ilyen, annak ne higyj), mindegyikben van olyan, amikor azt érzed, hogy ez vagy az valószínűleg jobban menne egyedül, mondjuk vitába torkollik egy este, nyilván ez az este békésebb lenne szingliként.

Itt az a lényeg, hogy sok minden viszont sokkal jobb párkapcsolatban, és ezért bőségesen megéri.

2022. febr. 10. 12:35
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

#19:

Már akinek.😅

2022. febr. 10. 12:46
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

"a kötetlenség, amikor tényleg kizárólag csak magadra kell figyelned"

Itt mire gondolsz pontosan? Mert nálunk van énidő, amikor csak magunkra figyelünk, akkor is ha kapcsolatban élünk...

Vitázni meg lehet rokonokkal, barátokkal is, egyáltalán nem biztos hogy "békésebb lenne az az este" szingliként.

2022. febr. 10. 12:55
 24/44 anonim ***** válasza:
87%
22# Hát..nézd..az énidő szempontjából bevált. Minden más szempontból meg nagyon nem :D
2022. febr. 10. 13:00
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

Én nem is a párkapcsolattól számolnám ezt a szabadság elvesztést, mert ketten is sok jó helyre elmentünk sok jó dolgot csináltunk!

Inkább a gyerkőcök születésétől fordul be az ember! Mielőtt megköveznétek ,imádom őket és a legjobb dolgok az életben de ,hogy onnantól szinte semmire nincs idő és energia az biztos! :-) Most ,hogy nagykamasz korba ér, most lehet egy kicsit kiszabadulni mellőlük. Már elvannak otthon egyedül pár órát... :-)

2022. febr. 10. 13:45
 26/44 anonim ***** válasza:
67%

Ha a párkapcsolatot úgy éled meg, mint a szabadság elvesztését az rég rossz. Persze mit értünk szabadság alatt? Hogy nem randizgathatsz másokkal? De nem azért randizunk, hogy abból kapcsolat legyen?

Érdemes ezt kicsit forgatni magunkban, hogy rájöjjünk, mit is akarunk igazán :)

2022. febr. 10. 13:52
 27/44 A kérdező kommentje:

Nem arra gondoltam, hanem hogy néhány órát nézegessek magamban videókat, sorozatokat, filmeket, játsszak a gépemen, eljárjak edzeni, stb.

Mivel nem költöztünk még össze, és heti 3 hétköznapot + hétvégéket együtt töltjük, ezért a munka utáni szabadidőm 80%-át a párommal töltöm, és úgy érzem, az a 20% kevés, hogy teljesen a saját hobbimnak éljek.

2022. febr. 10. 13:54
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

"Itt mire gondolsz pontosan? Mert nálunk van énidő, amikor csak magunkra figyelünk, akkor is ha kapcsolatban élünk..."

Igen, de az énidő is egy térben-időben kötött valami, mondjuk egy bizonyos időtartamig tiéd egy szoba, vagy akár a lakás, vagy egy magányos séta - és nyilván össze kell hangolni a pároddal, gyerekeiddel, a hozzájuk kapcsolódó mindenféle dolgokkal. Ehhez képest ha szingliként egyedül élsz, kvázi az egész életed énidő, tényleg mindent akkor csinálsz és úgy, ahogy jólesik.

2022. febr. 10. 13:57
 29/44 A kérdező kommentje:
28-asnál a pont. A páromat nagyon szeretem, ő jelent nekem mindent, de a személyiségem valóban olyan, hogy a létező összes szeretetem neki adva is kell valamennyi idő, amíg én vagyok, amíg önmagam vagyok. És sajnálom, hogy ezzel neki valamelyest hiányérzetet okozok, hisz tudom, ő olyan, akinek soha nincs "elege a párjából".
2022. febr. 10. 13:59
 30/44 anonim ***** válasza:
100%

28# Jó, de ezen az alapon valamennyi szociális kontaktus az énidőről való valamilyen szintű lemondás. Ha vendégségbe mész, vagy épp hozzád jön valaki, ha dolgozol és ott állsz szóba munkahelyi témában, ha lemész a közértbe és a kasszánál fizetsz, ha elmész szórakozni ahol egy csomó ember van, és még sorolhatnám hosszan... ezekben a helyzetekben mind-mind nem az énidődet éled. De még ha szexkapcsolatot tartasz fent, akkor is a másikkal való minimális együttműködés és ráhangolódás kell hogy megvalósuljon.

Ha ilyen szinten nem vagyunk képesek kilépni a magunk én-világából, akkor tényleg nincs más hátra, mint elmenni remetének, ahol valóban az én-életed 100%-át megélheted.

2022. febr. 10. 14:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!