Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kate Bechinsale lenne a bizonyíték arra, hogy igenis léteznek olyan nők, akik 30 felett vonzóbbak lesznek mint azelőtt?
Tudom, ez ilyen 100-ból 1 kiragadott példa, de akkor is. Sokan azt állítják, hogy ilyen nem létezik és hogy minden nő a 20-as évei elején a legvonzóbb, de ezek szerint ez mégsem igaz. Kate Beckinsale a 20-as éveiben nem is volt olyan jó nő, abszolút egy ilyen átlagos semmilyen volt. Annak ellenére is, hogy a cicijét is megmutatta annak idején egyik filmben, nem volt nagy szám a fiatal cicije. Ha most megmutatná, még az is sokkal vonzóbb lenne, pedig már ő is szoptatott egy gyereket.
Szerintetek ez mennyire ritka példa, az életben is vannak olyan nők akik 30 fölött válnak bombanővé?
igen.
ő egy később érő típus.
deh van egy olyan képe,hogy-
1.szülés után
2.ugyanaz a beállítás de már kamasz a gyerek és kajak ugyanúgy néz ki a csaj.
arra keress rá!
Vannak a való életben is ilyenek igen, ismerek is pár ilyen nőt.
Egyébként meg álltalában azok a palik nyomatják a 20 éves korban a legszebb maszlagot akik kb csak a lyuk miatt meg a test miatt választanak nőt.
Számomra sokkal vonzóbb egy 30-as nő az apró ráncaival , hibáival , mint egy feszes 20-as butuska libuska.
#5 “nem pedig olyan kis törékeny”
Pedig sok pasinak pont az az esete. Ezt mondom kis törékeny lányként. A nőiesen gömbölyű alkat sem “kelendőbb” semmivel, csak kinek ez jön be, kinek az, vagy esetleg mind a kettő.
Én sokkal vonzóbb vagyok 40 évesen, mint 20 éves koromban.
Engem elsősorban az anyaság tett nővé és ha előbb szültem volna, lehet hogy sokkal szebb lehettem volna. 35 voltam, amikor megszületett a lányom. Előtte semmi mellem nem volt. Ha a 43 kg-ot elértem 168 cm-hez, már boldog voltam. Mindez miatt volt bennem egy csomó gátlás. Mióta anya lettem, van mellem és 52 kg vagyok. 2-3 kg és már ideálisnak mondaná a BMI kalkulátor, bár én nem bánnék még plusz 10 kg-t se. És a pasik donganak körülöttem. Épp tegnap kérdezte meg egy férfi reménykedve, hogy egyedül nevelem-e a gyerekemet. Ezen kívül is rám kattant valaki, akinek nagyon nem kellett volna, mert házas. A férjemnek is jobban tetszem, mint valaha. Pl. nemrégen paprikasprayt vett nekem, mert a fejébe vette, hogy mindenki engem akar megerőszakolni.:) Ilyesmi eszébe se jutott 10 évvel ezelőtt:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!