Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltatok már valami égő, nyomi dolgot azelőtt aki tetszett?
Mamám szol be folyamatosan ha a barátommal vagyok vagy olyan fiuval aki tetszik.
Legutobb azt, hogy amikor visszajottem nyaralasrol a nyaralasomrol annyit kerdezett mélységesen lesajnaláló hangnemben tolem, hogy "na es nem sikerult ott sem fogni senkit?" Mintha en kb nem kellenék senkinek meg soha nem lenne barátom. (Vékony csinos nő vagyok egyebkent) A srac azonnal felállt es otthagyott minket az asztalnál.
A barataimat màr be se mutatom neki.mindig beszol szemét. 80 éves letere nem tudom mit irigykedik vagy rivalizal egy 20 évessel.
Inkább csak apróságok voltak.
15 évesen voltam egy kiranduláson. Volt ott egy srác, pár évvel idősebb, a gimi ahova jartam nagy bikája volt (egyébként rettenetesen intelligens volt szóval nem az a tipik üresfejű kan) aki hat nekem is tetszett (sőt később bele is szerettem).
Külföldi buszos út volt így pár nap után megálltunk egy ilyen útmenti szálláson aludni. A wc-k inkább csak ilyen kis fülkék voltak egymas mellett es egy folyosóról nyíltak. És azon a folyosón közlekedett mindenki mert a szobak is onnan nyíltak. Én éppen vegeztem a nagy dolgommal amikor kinyitottam az ajtót és pont ott jött el a srác egy szál alsónadrágban. Pont olyan ütemben haladt el, hogy nagyon szerencsétlenül jött ki, mert ha normál tempóba jötten volna ki, akkor beléütköztem volna, vagy hirtelen bevagni tudtam volna elé de az még furcsább lett volna, így megvártam hogy elmenjen és jó lassan léptem ki ajtón. De ő eleg lassan ment, kikerülni nem tudtam volna így kenytelen voltam a folyosón mögötte menni szintén lassan és hát lecsekkolni a hátsó árut:D Amit egyébként utólag visszagondolna nyilván levett hogy a segget stírölöm miközben mögötte megyek de mindegy.
Aztán volt olyan hogy (már egyetemre jártam) es nálunk járt a tesóm egy haverja aki szintén tetszett. Es várt a tesómra vagy valami es ott ült az asztalnál meg én is. A "ciki" az volt hogy ott ült anyám is. Igazából ez nem úgy volt ciki ahogy gondolnánk, semmi kínos nem volt benne csak épo nekem kellemetlen hogy tök jól elbeszélgettünk a sraccal, tényleg jól kijöttünk, úgy ereztem lenne esélyem, alakulhatna valami (ráadasul anyám is össze akart volna vele hozni) de közben ott ült anyám is akinek semmi dolga nem volt épp és bár nem annyira figyelt oda, megse mondhattam neki higy "legyszi anya menjél most el mert itt van a Pista es nekem tetszik es fel akarom szedni".
Együtt jártam egy nálam 10 évvel idősebb pasival. Elsőre megvolt a plusz, talalkozgattunk. Tényleg nagyon odáig voltam. Ő családot akart volna, de én még csak akkor voltam 20 éves,akkor kezdetem élni. A legjobb barátommal smst váltottunk róla. Kérdeztem tőle üzenetben, hogy akkor most szakitsak-e Patrikkal. Nos, sajnos az üzenetet nem a barim kapta, hanem Patrik. 😢
Nagyon rég volt már, de most is emlékszem mennyire sokáig magam alatt voltam. Persze szakítás lett a vége...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!