Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, járnátok olyan férfiva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, járnátok olyan férfival akit egyszer "megerőszakoltak"?

Figyelt kérdés
Azért az idézőjel, mert behatolás nem volt, minden más igen.
2023. ápr. 8. 22:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ezt jó hallani, megnyugtat.

De gondolom az már kizáró ok lenne, hogy "magatehetetlen állapotba kerültem." Mármint az oka amit tettem.

2023. ápr. 8. 23:03
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, az, hogy megpróbálod meggyőzni magad, hogy ez a te hibád, az agyad trükkje arra, hogy több kontrollt adjon a kezedbe: "Az én hibám, hogy megerőszakoltak, mert magatehetetlen állapotba kerültem" nagyjából arra fordítható le, hogy "Ha nem kerülök magatehetetlen állapotba, nem fognak megerőszakolni." Mondjuk legközelebb ezzel tényleg javítod az esélyeidet, de nem azért, mert megérdemelted volna/megérdemelnéd az erőszakot, hanem mert az erőszaktevők általában a gyengébb embereket pécézik ki, és hát aki magatehetetlen, eléggé beleesik ebbe a kategóriába. Viszont ugyanúgy erőszakoskodnak olyan emberekkel is, akik teljesen tiszta tudatúak és cselekvőképesek. Illetve fordítsuk meg a helyzetet: ha te látnál egy magatehetetlen embert, kinek a döntése, kinek a felelőssége lenne, hogy megerőszakolod-e, vagy sem? Csak és kizárólag a tiéd. És valószínű, ha normális értékrendű ember vagy, ha látod, hogy valaki nincs magánál, az neked nem felhívás keringőre. Így a te sztoridban sem te vagy a hibás: az erőszak úgy lett volna 100%-ban elkerülhető, ha a másik nem teszi meg.

Hogy a magatehetetlen állapot mennyire kizáró ok, azt helyzete válogatja. Ha például neked az a legnagyobb élvezet az életben, hogy minden adandó alkalommal matarészegre iszod magad, és még 30-40 éves korodra sem tudtad kitapasztalni, hogy hol van benne a határ, az igen, taszító lenne. Viszont ha pl. egyszer-kétszer rúgtál már be buliban, az nem kizáró ok, szinte mindenkivel megesik.

2023. ápr. 8. 23:26
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem okos dolog magatehetetlen állapotba kerülni, ugyanakkor ez senkit nem hatalmaz fel, hogy visszaéljen az állapottal.

Lopásnál sem a rablót védjük, hogy ügyes volt és megérdemli a pénzt, hiszen el tudta lopni a tárcád.

2023. ápr. 8. 23:41
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Azért mert az én hibám volt.hogy magatehetetlen állapotba kerültem.. szóval nem.volt tiszta az elmém."

A másik tehet róla. Tudod, a törvény szerint, aki olyant megdug, aki nincs olyan állapotban, hogy belegyezhessen, akkor ott erőszak történt.

Engem inkább az aggasztana, hogy mivel ütötted ki magad és miért, és máskor is elordul(t)-e.

2023. ápr. 9. 00:02
 15/17 A kérdező kommentje:
Ekivel ütöttem ki magam.
2023. ápr. 9. 00:05
 16/17 anonim ***** válasza:

"Ekivel ütöttem ki magam."

Akkor gondolom jó lecke volt.

Nem kezdek bele hogy ne drogozz meg ilyenek.

Sokszor az áldozat saját magát hibáztatja.

2023. ápr. 9. 08:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én jártam is olyan férfival, aki később elmondta nekem, hogy tinédzser korában zaklatta egy idősebb ismerőse. Csak sajnáltam, hogy ilyet át kellett élnie, de ugyanúgy szerettem továbbra is, nem változott az érzelmeimben semmi, nem tartottam emiatt férfiatlannak... nem is volt opci, nem is jutott eszembe, hogy máshogy álljak hozzá.
2023. ápr. 10. 15:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!