Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ha hulla fáradtak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha hulla fáradtak vagytok, előfordul, hogy nem tudtok elmenni szex közben, vagy olyankor bele sem kezdtek?

Figyelt kérdés
A mai nap a barátom 9 óra fizikai munka után még 5 órán keresztül fát vágott, tehát van oka fáradtnak lenni. Nekem utoljára, a mostani barátom előtt iskolában volt kapcsolatom, ahol energiától és hormonoktól csattant ki a srác, így nem fordult elő sosem baki. Tehát ő az első olyan barátom, aki már dolgozik, ezért "felnőtt férfi, felnőtt problémával" nekem még új. Azt mondta, azért kezdett bele, mert kedve volt hozzám, de semmi ereje nem maradt, ezért abba hagyta 20-25 perc után, jó hamar le is kókadt. Nappal soha sem volt ilyen baj, 3-4x fordult elő egy év alatt és mindig csak éjszaka, amikor látszik rajta, hogy fáradt. Másnak is van ilyen, ez normális? Vagy veletek nem történik, mert bele sem mentek, ha nincs energia?
2023. márc. 30. 22:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Simán.

Én legszívesebben ilyenkor bele sem kezdek. Még az is sok, hogy én csak feküdjek ott és az aszony kényeztessen. Egyszerűen nincs energiám rá.

2023. márc. 30. 23:05
 2/6 anonim ***** válasza:
58%
Ezért kell először a nővel foglalkozni, aztán, ha még marad energia, jöhet a favágás.
2023. márc. 30. 23:32
 3/6 A kérdező kommentje:

1 : köszi, jó tudni, hogy akkor ilyen van

2 :dolgoztam tízig:((

2023. márc. 31. 00:17
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
Ha sokáig elhúzom van hogy hamarabb belankadok, de ehhez órák kellenek, bár ezzel egyszer fogytam 10 kilót.
2023. márc. 31. 00:25
 5/6 anonim ***** válasza:
71%

Velem is fordult már elő nem egyszer.

Attól, hogy a férfi nem megy el, az nem jelenti azt, hogy nem élvezi az együttlétet. Ám vannak férfiak, akik az önző kategóriába tartoznak, nekik fontos.

Úgyhogy a helyedben inkább örülnék, hogy ilyen párom van. Neki fontos, hogy neked is jó legyen. Kíván annak ellenére, hogy fáradt a hangulata, kedve megvan hozzá. Bár úgy érzi fizikailag is képes teljesíteni, de ez csak illúzió. Ne aggódj, és becsüld meg.

2023. márc. 31. 04:27
 6/6 anonim ***** válasza:
74%

Nekem olyan tapasztalataim vannak hulla fáradt srácokkal, hogy megesik gyakorta hogy elmennek és abban a pillanatban el is alszanak :D

Ezt ugy képzeld el hogy egyik klasszikus pózban belém ment aztán rám is "esett" és szinte folyt rám a nyála is, de ki se vette a f.rkát és aludt rajtam :D

Másik mikor hátulról adta ő is belém ment de neki még volt ereje lefordulni rólam, de ráfeküdt a karomra és azonnal elaludt alig mertem kivenni a karomat alóla:D.

De ez tényleg ilyen 2 masodpercen belül:D

Meg az elsőnél olyan is volt hogy hanyatt fekszik és rajta lovagolok háttal már "órák óta", erre amikor hátranézek látom hogy bakker alszik!:D a f.rka attól még állt de ennyi :D

2023. márc. 31. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!