Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek előfordult már, h elaludtatok szex közben, annyira fáradtak voltatok?
Figyelt kérdés
Tegnap este 'sikerült' elaludnom orál közben (a párom csinálta nekem). Most meg ki van akadva emiatt, nem érti meg, h csak szét voltam esve. Történt már veletek hasonló?2020. máj. 12. 07:17
1/8 anonim válasza:
Soha. Utána el szoktunk aludni. Közben soha. Én is kiakadnék. Ez kb azt jelenti neki, hogy semennyire nem tud felizgatni. Ha érzed, hogy fáradt vagy inkább neki se állj.
2/8 anonim válasza:
Velem még nem fordult elő sem amikor engem szoptak, sem amikor én szoptam. Ha ennyire fáradt a partner, akkor lehet jobb bele sem kezdeni. Én nem haragudnék meg érte és nem akadnék ki ezen. Ez nem azt jelenti, hogy nem jó a partner az ágyban. Lehet bárki barmilyen jó hogyha akit szopnak az kb séta közben összeesne a fáradtságtól az Így is úgyis bealudna közben.
3/8 anonim válasza:
Mi a férjemmel még a kapcsolatunk elején bealudtunk szex közben :D
Komoly szülinapi italozáson voltunk túl. Felébredve folytattuk, és nagyon jó volt. Azóta is nevetünk csak az egészen, legalább lett egy vicces sztorink.
5/8 anonim válasza:
Volt már rá precedens. Védelmünkre legyen mondva, hogy hajnal volt már és mindketten rendesen be voltunk rúgva.
6/8 A kérdező kommentje:
Ha nem állok neki, hanem visszautasítom, akkor meg az a baj (tapasztalat) 😂 Egyébként már majdnem egy éve együtt vagyunk, szóval tudja 'mire vagyok képes' Csak úgy érzem, h lehetne toleránsabb is jelen helyzetben, főleg, h én dolgozom, ő meg nem, így nyílván nekem kevesebb az energiám... nem biztos, h minden nap v naponta többször megy a dolog, pedig még fiatal vagyok (26f)
2020. máj. 12. 08:46
7/8 anonim válasza:
Volt rá példa hogy kicsit későn álltunk neki, és nyálas közben bekoppant a szeme a barátomnak, aztán 2 másodperc múlva folytatta :D kellemetlen volt, de megértettem mivel korán kel mindennap és sokat dolgozik.
8/8 anonim válasza:
Volt rá példa, igaz nem én, hanem a partner aludt el orál közben.
Mondjuk hulla fáradt volt, én meg kívántam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!