Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Veletek előfordult már, h...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek előfordult már, h elaludtatok szex közben, annyira fáradtak voltatok?

Figyelt kérdés
Tegnap este 'sikerült' elaludnom orál közben (a párom csinálta nekem). Most meg ki van akadva emiatt, nem érti meg, h csak szét voltam esve. Történt már veletek hasonló?
2020. máj. 12. 07:17
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Soha. Utána el szoktunk aludni. Közben soha. Én is kiakadnék. Ez kb azt jelenti neki, hogy semennyire nem tud felizgatni. Ha érzed, hogy fáradt vagy inkább neki se állj.
2020. máj. 12. 07:32
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Velem még nem fordult elő sem amikor engem szoptak, sem amikor én szoptam. Ha ennyire fáradt a partner, akkor lehet jobb bele sem kezdeni. Én nem haragudnék meg érte és nem akadnék ki ezen. Ez nem azt jelenti, hogy nem jó a partner az ágyban. Lehet bárki barmilyen jó hogyha akit szopnak az kb séta közben összeesne a fáradtságtól az Így is úgyis bealudna közben.
2020. máj. 12. 07:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi a férjemmel még a kapcsolatunk elején bealudtunk szex közben :D

Komoly szülinapi italozáson voltunk túl. Felébredve folytattuk, és nagyon jó volt. Azóta is nevetünk csak az egészen, legalább lett egy vicces sztorink.

2020. máj. 12. 08:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2020. máj. 12. 08:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt már rá precedens. Védelmünkre legyen mondva, hogy hajnal volt már és mindketten rendesen be voltunk rúgva.
2020. máj. 12. 08:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha nem állok neki, hanem visszautasítom, akkor meg az a baj (tapasztalat) 😂 Egyébként már majdnem egy éve együtt vagyunk, szóval tudja 'mire vagyok képes' Csak úgy érzem, h lehetne toleránsabb is jelen helyzetben, főleg, h én dolgozom, ő meg nem, így nyílván nekem kevesebb az energiám... nem biztos, h minden nap v naponta többször megy a dolog, pedig még fiatal vagyok (26f)
2020. máj. 12. 08:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt rá példa hogy kicsit későn álltunk neki, és nyálas közben bekoppant a szeme a barátomnak, aztán 2 másodperc múlva folytatta :D kellemetlen volt, de megértettem mivel korán kel mindennap és sokat dolgozik.
2020. máj. 12. 09:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt rá példa, igaz nem én, hanem a partner aludt el orál közben.

Mondjuk hulla fáradt volt, én meg kívántam. :)

2020. máj. 12. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!