Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Teljesen szűz vagyok ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen szűz vagyok ilyen téren valaki tud segíteni, hogyan dugjam meg magam egy dildoval úgy hogy ne fáljon és élvezzem is?

Figyelt kérdés
Nem rég tudatosult bennem, hogy meleg vagyok és rettentően kivánom, hogy valaki behatoljon ezért szeretném kiprobálni, hogy milyen érzés.

2020. máj. 11. 21:41
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Hogyan képzeled, hogy "megdugod" magadat?:D Magadra csatolod és seggbe kúrod magadat?
2020. máj. 11. 22:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi apafej máris kapod a priviket hogy majd bevezetnek - amúgy is ezért írtad ki a kérdést :D
2020. máj. 11. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyeske, te még nem hallottál önielégítésröl ?
2020. máj. 12. 01:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Használj sok síkosítót, és lassan, fokozatosan tágítsd a popsid 1, 2 majd 3 újjal, aztán ha már jónsk érzed mehet be a dildó is! Sok sikert, és élvezd!!!
2020. máj. 12. 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:
33%
Simscwka g
2020. máj. 13. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!