Még szűz vagyok és tampont se használok de már máshol jár az eszem. , hogy ujjazzam meg magam először ugy hogy ne fájjon és élvezzem?
Na ne mondd de talán egy tapasztaltabb tud segíteni-.-
muszáj mindenbe belekötni?!
"A kérdező kommentje:
Na ne mondd de talán egy tapasztaltabb tud segíteni-.-
muszáj mindenbe belekötni?!"
Nem kötöttem bele semmibe. De szerinted honnan a fenéből tudjuk, hogy te mit élvezel és mi fáj neked? Csináld és rájössz. Mindenki így tett az utóbbi pár évezredben, amikor még nem volt gyakorikerdesek.hu.
"Na ne mondd de talán egy tapasztaltabb tud segíteni-.- "
Én tudnék, de te magadnak akarod csinálni.
Én azt nem értem ezt miért kell kérdezni? vagy erre előre készülni kell, eltervezni mikor és hol és jegyzetelni a mozdulatokat, hogy jól menjen? :)
Szerintem pont az az élvezet benne, hogy nem tudatosan csinálod, hanem elengeded magad és te magad tapasztalod ki mi jó neked.
(én spec óvodában jöttem rá, hogy tök jó érzés ha a lábam közé veszek egy kispárnát és "mocorgok" XD XD XD nem gyakorikérdésen "tájékozódtam")
Amúgy azért meg ne csináld mert juj már mindenki erről beszél, és nekem is ki kéne próbálni. Mert ez veszi el az egész élvezetét.
Amúgy nem leszek sz*r adok egy tippet. Ne rögtön ott lent kezdj mert ezt is fel kell vezetni és nem csak belevágni a közepébe. Előbb próbálj meg máshol játszani a testeddel (mellek, comb simogatása, has tájéka stb) esetleg egy kis "önmasszázs" és hidd el ha élvezed tudni fogod mi a jó neked.
Mivel szűz vagy semmilyen tárggyal ne próbálkozz, ujjazni sem muszály magad. Mert kint is lehet jó pontokat találni...
na de a lényeg ne görcsölj ezen kislány, ennek pont a kikapcsolás a lényege XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!