Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Még szűz vagyok és tampont se...

Még szűz vagyok és tampont se használok de már máshol jár az eszem. , hogy ujjazzam meg magam először ugy hogy ne fájjon és élvezzem?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 16:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Csináld úgy, hogy ne fájjon neked és élvezzed. Mivel a puncidat te hordod, te tudod mi fáj és mit élvezel.
2011. febr. 25. 16:54
 2/9 A kérdező kommentje:

Na ne mondd de talán egy tapasztaltabb tud segíteni-.-

muszáj mindenbe belekötni?!

2011. febr. 25. 16:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem muszáj ám oda semmit bedugnod. Simogasd a csiklódat azt is nagyon lehet ám élvezni.
2011. febr. 25. 16:58
 4/9 anonim ***** válasza:
erre már nyilván rájött, de az ujjazást szeretné kipróbálni...:) olvasgass erotikus történeteket, vagy nézz filmeket, amikre felizgulsz, és ha benedvesedtél, nagyon lassan vezessed be az ujjad :D és neked kell tudnod, mikortól fáj. ha már jó, akkor csináld, tapasztald ki.
2011. febr. 25. 16:59
 5/9 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Na ne mondd de talán egy tapasztaltabb tud segíteni-.-

muszáj mindenbe belekötni?!"

Nem kötöttem bele semmibe. De szerinted honnan a fenéből tudjuk, hogy te mit élvezel és mi fáj neked? Csináld és rájössz. Mindenki így tett az utóbbi pár évezredben, amikor még nem volt gyakorikerdesek.hu.

2011. febr. 25. 16:59
 6/9 Norb66 ***** válasza:
73%
Addig told be csak lassan az ujjad amíg nem fáj. Ha ez meg van akkor húzogasd ki-be, vagy ha nem ment be eléggé ehhez, akkor simogasd belülről a puncid falát, és közben a másik kezeddel a csiklódat is simogathatod. Jó szórakozást! :)
2011. febr. 25. 17:00
 7/9 anonim ***** válasza:

"Na ne mondd de talán egy tapasztaltabb tud segíteni-.- "

Én tudnék, de te magadnak akarod csinálni.

2011. febr. 25. 17:02
 8/9 anonim válasza:
csináld fürdés közben, akkor nagyyon el tudsz lazulni(am én is úgy szoktam:P)am először csak simogasd, aztán ujjal is próbálkozhatsz(jó tanács:vágj körmöt előtte)
2011. febr. 25. 17:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem ezt miért kell kérdezni? vagy erre előre készülni kell, eltervezni mikor és hol és jegyzetelni a mozdulatokat, hogy jól menjen? :)

Szerintem pont az az élvezet benne, hogy nem tudatosan csinálod, hanem elengeded magad és te magad tapasztalod ki mi jó neked.

(én spec óvodában jöttem rá, hogy tök jó érzés ha a lábam közé veszek egy kispárnát és "mocorgok" XD XD XD nem gyakorikérdésen "tájékozódtam")

Amúgy azért meg ne csináld mert juj már mindenki erről beszél, és nekem is ki kéne próbálni. Mert ez veszi el az egész élvezetét.

Amúgy nem leszek sz*r adok egy tippet. Ne rögtön ott lent kezdj mert ezt is fel kell vezetni és nem csak belevágni a közepébe. Előbb próbálj meg máshol játszani a testeddel (mellek, comb simogatása, has tájéka stb) esetleg egy kis "önmasszázs" és hidd el ha élvezed tudni fogod mi a jó neked.

Mivel szűz vagy semmilyen tárggyal ne próbálkozz, ujjazni sem muszály magad. Mert kint is lehet jó pontokat találni...

na de a lényeg ne görcsölj ezen kislány, ennek pont a kikapcsolás a lényege XD

2011. febr. 25. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!