Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Előfordult már veletek hogy PL munka után fáradtak voltatok és nem nedvesedtetek be ha a párotok akart valamit?
Figyelt kérdés
2015. nov. 18. 13:19
1/10 anonim válasza:
1-2x volt, igen. De akkor nagyon fáradt voltam.
Ilyenkor kicsit tovább tart az előjáték. :)
2/10 anonim válasza:
Bakker benéztem, hogy mi köze van a PL/SQL-nek a szexualitás témakörhöz (bár tény hogy sokszor csak a szopás van vele), de valamiért úgy érzem, hogy ez a PL nem az a PL amire én gondolok.
3/10 anonim válasza:
Semmi köze a fáradtsághoz, nálam.
4/10 anonim válasza:
Bakker most esik le, hogy PL = például. Ki a nyavaja rövidíti csupa nagy betűvel?
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.. a pl az véletlen volt nagy betűvel. bocsi :D
2015. nov. 18. 16:52
8/10 anonim válasza:
Előfordul, de akkor tényleg nagyon fáradt szoktam lenni, konkrétan eldőlök és alszom. Mondjuk nem túl gyakori :)
9/10 A kérdező kommentje:
a barátnőmmel vannak ilyen problémáim. ő a fáradtságra fogta, de... elég hihetetlen.
2015. nov. 18. 19:06
10/10 anonim válasza:
Velem már volt ilyen, de nem túl gyakran. Általában szellemileg vagyok lestrapálva (főleg vizsgaidőszakban), ez nem fizikai fáradság. És ha a barátom baszogatna emiatt, akkor még ideges is lennék és rágörcsölnék a dolgokra, mert "ő azt akarja, hogy teljesítsek", "neki elvárásai vannak velem szemben", "nem hisz nekem, be kell bizonyítanom, hogy szeretem őt, ezét meg kell tennem". Tapasztalatból beszélek. 4 éve vagyunk együtt és már volt ilyenre példa, de rögtön levette, hogy valami most nem stimmel velem és hagyott pihenni, nem zaklatott emiatt. Ez az időszakot mindkettőtöknek át kell vészelni valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!