Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat egy ADHD-s férfival?
Valakinek vannak már bármilyen tapasztalataik ilyen kapcsolatról?
Vagy egy srác, 24 éves és nagyon szimpatikus, még sosem érdeklődött, írt ennyit nekem senki
Kicsit gyorsnak tűnik így a közeledése, de nem erőszakos, csak sűrűn elmondja mennyire kedvel, milyen jófejnek tart stb
És azt is mondta hogy tetszem neki
Nekem is tetszik, tényleg jól kijövünk (bár én várnék, 1 hete ismerem, gondolom ő a betegsége miatt közeledik ilyen hamar, vagy lehet alapból ilyen a személyisége), de nem tudom mennyi mindennel jár hogy ADHDs
Utána olvastam de gondolom ez azért egyénenként különbözik, ezért lennék kíváncsi néhány véleményre
Rosszat tényleg nem tudok róla úgy mondani, egyetemre jár, művelt, nagyon rendes
Köszi!
22L
9." Akkor nalad nincs figyelem zavar."
lol.
Pszichiátriai papírom van róla, de köszönöm az ingyenes diagnosztikát.
Az én párom tervez menni vizsgálatra (még nincs papírja róla, de jó eséllyel ADHS-s)
Nagyon jó a kapcsolatunk. Egy éve élünk együtt, 21-22 évesek vagyunk.
Hosszu evek ota elek kapcsolatban, volt, hogy unatkoztam a parom mellett, de egyreszt atmeneti volt, masreszt az egvilagon barki radunhat. Azert egy ADHD-s is tud kulonbseget tenni egy ember es pl egy hobbi kozott.
De volt akikkel randiztam, es kb egyik pillanatrol a masikra meguntam oket, de megint, ez is barkivel elofordulhat. Beszeljetek minden nap, talalkozzatok sokat, epulj bele az eletebe. Az ADHD-s azert is kepes akarmire raunni egy pillanat alatt, mert ami nincs az orra elott folyamatosan, az nem letezik. Pelda, kepes vagyok elfelejteni egy konyvet pl, amit epp olvasok, ha a parom visszarakja a polcra, es mar nem latom, hogy elol lenne…🤷♀️ Ilyenkor eszembe jut valamikor napokkal, hetekkel kesobb, de mar nem erdekel, mert addigra elfoglaltam magamat massal. Erre van egy kifejezes, de most nem jut eszembe.
Szoval nagyobb esellyel fog radunni, ha te csak heti egyszer ersz ra talalkozni es het kozben sem beszeltek annyira aktivan, ennyi, ne ugy kepzeld el, hogy osszejottok, minden szuper, allandoan egyutt vagytok aztan egyszer csak bejelenti egy ev mulva egy kedd reggel a semmibol, hogy reszerol ennyi volt.
Nem. Nem vagyok mentális betegség ellenes, sőt, de az egyetlen kórkép, amivel manapság túldiagnosztizálnak embereket, az ez.
Felgyorsult a világ, minden gyors, minden villog, az összes részt egyszerre leadják. Nagyon sokuknak csak figyelni kéne, mert nem ADHD-sok, csak szétszórtak. De lehet vele takarózni.
Inkább egy szorongásos vagy egy depressziós. Ilyen soha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!