Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Talán ostoba kérdés, de mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán ostoba kérdés, de mikor írjak rá?

Figyelt kérdés
Ma hajnalban egy buliban táncoltam egy lánnyal és megadta az instáját. Mivel nagyon tetszik, én rá szeretnék írni, de kegyetlenül tapasztalatlan vagyok, úgyhogy véleményt szeretnék kérni, hogy mikor kéne és nagyjából mit ráírni. (Nem azt kérem hogy helyettem megírjatok a parbeszédet, csak... Hát na. Még nem voltam ilyen szituban, kell valami alap, hogy hogyan kezdeményezzek. :D)

ma 11:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk úgy... most!
ma 11:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
1 napon belül érdemes. Nagyon ömlengeni nem kell, de mindenképp írd meg, hogy jól érezted magad az este folyamán, és örülsz, hogy megismerted. Megkérdezheted azt is, hogy rendben hazaért-e vagy kipihente-e magát. Ha nem vagy biztos a dologban, akkor megvárhatod, ezekre mit ír, mennyire készséges, és ha az, akkor hívd találkozóra! Én inkább ezt tanácsolnám a te érdekedben, mert azért bele kell kalkulálni, hogy buliba az ember lazább, meggondolatlanabb, és ki tudja, hogy másnap is van-e még lelkesedés a másik részéről is.
ma 11:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én azt javaslom neked, hogy ne akard tudományosan intézni. Akkor írj rá, amikor úgy érzed.

Nem szabad túljátszmázni, túlgondolni.

Persze ne menj át mániákus zaklatóba, de ma bármikor írj rá, amikor neked alkalmas és kedved van.

Drukkolok :)

42N

ma 12:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :D
ma 13:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!