Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha akkora nagy casanova akkor miért volt zavarban mikor oda jött hozzám?
Figyelt kérdés
Tetszik egy pasi, egy fél éve észrevettem, hogy én is neki. Egy kollégáját ismerem, és kicsit kérdezősködtem róla. A kollégája azt mondta, hogy szerinte nagyon romlott, vulgárisan beszél a nőkről (bár ezt sose hallottam saját füllel) és, hogy sűrűn cserélgeti a lányokat, akiket egy társkeresőn szed össze. Bár én sosem láttam vele különböző nőket akiket egy két hétig vagy egy két hónapig visz magával mindenhova.. És elvileg azt az elvet vallja, hogy a lányok olyanok mint a cipők, nem hordhatsz egy párt egész életedben. Állítólag kérdezősködött rólam, hogy hogyan hívnak, meg voltam e már az ismerősnek aki a kollégája.. Nem tudom mi igaz ebből az egészből, de amikor a pasi oda jött hozzám olyan zavarban volt, hogy lehetett hallani a hangján, hogy remeg a hangja, totál zavarban volt, zavarodott mosoly volt az arcán.. Kicsit néha olyan érzésem van, mintha a közös ismerős szándékosan akarná rossz fényben beállítani őt,de az se kizárt hogy igazat mond. Csak fura, hogy egy átlagos kinézetű pasiról van szó, aki casanovának van beállítva de nem úgy tűnik mintha az lenne...ma 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!