Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársak, hogy kezelitek a Casanova típusú férfiakat, ha jönnek?
Figyelt kérdés
Elképesztő nehez. Iszonyú vonzó, jó vele beszélgetni, már idő előtt vinné a szívemet, de pontosan tudom, hogy össze is törné nem sokára. Azt, hogy ne feküdjek le vele, meg bírom állni, de a szívemet kéne menteni, hogy ne hasson rám, mert szinte mindennap találkoznunk kell. Beszélni is akar ilyenkor. És annyira vicces, szép és érdekes, hogy fuldoklom ebben a helyzetben. Elgondoltam, mi lenne, ha megmondanám, ne szóljon hozzám, de akkor 2 méterrel odébb hallgatnám a csacsogását mással, ugyanúgy. Az még jobban fájna... útálom ezt. Ti mit csináltok az ilyen szívtiprókkal, hogy ne szenvedjetek?2023. febr. 26. 12:00
1/18 anonim válasza:
Semmit nem csinálok, mert nem érdekelnek.
Ebben segít az, hogy van egy olyan párom, aki kinézetre olyan helyes, mint ezek a casanovák, természetre viszont egészen más.
2/18 anonim válasza:
A kérdésből kimaradt, de gyanítom, az a csavar a történetben, hogy közben párkapcsolatban vagy.
3/18 anonim válasza:
Engedd had d...on meg,előbb fogsz szabadulni ;)
4/18 anonim válasza:
Abszolút hidegen hagytak és hagynak szóval problem solved.
5/18 A kérdező kommentje:
Igen és nem.válófélben. de akkor sem hagynám, hogy egy ilyen elvigye a szívemet, ha már egy éve elváltam volna. Ez nem mérvadó.
2023. febr. 26. 12:09
6/18 anonim válasza:
2-es vagyok, még hozzátenném, hogy ha ennyire meg tud ingatni egy pasi, akkor vagy a mostani kapcsolatod nem elég stabil vagy a személyiséged, netán egyik sem.
7/18 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy válok épp. Ilyenkor nyilván nem stabil semmi. De ő akkor is csak a nehézség.
2023. febr. 26. 12:13
8/18 anonim válasza:
Szerintem te is tudod, hogy ebből szex lesz pár héten belül. Talán úgy gondolkodsz, hogy ha hamar beadod a derekad, a pasi nem fog megbecsülni?
9/18 anonim válasza:
Kizárom, tudomást sem veszek róla.
10/18 A kérdező kommentje:
Nem nem fog megbecsülni, hanem nyilván nem csak engem szédít, tipikusan ag a fajta lehet. Nem, nem fekszem le ilyen emberekkel, nem vagyok ürítő tartály.
2023. febr. 26. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!