Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen egy igazi Casanova?
Másfél hétig voltam dolgozni Németországban egy szállodában. Az első nap megismerkedtem egy 35 éves sráccal. Készséges volt hozzám, mondta, hogy ha bármi van nyugodtan kerssem, (nem beszélek olyan jól németül).
Sok időt töltöttünk együtt vhogy vacsora után mindig valahogy úgy alakult, hogy együtt beszélgettünk, sétátunk. Aztán kaptam tőle egy üzenetet, 2-3 hét múlva hogy olyan mintha a barátnője lennék csak szex nélkül és nem akar így velem együtt andalogni, hogy nincs közöttünk semmi testi.
Mondtam neki, hogy köztünk nem lehet több mert nem állok készen egy új kapcsolatra, főleg nem így parancsszóra.
Aztán kis időre eltünt és láttam kavar vmi csajjal (lefeküdtek mondta nekem) majd hirtelen megint elkezde keresni a társaságomat a csaj vacsorázni hívta de inkább velem beszélgetett és engem akart befűzni, holott a csaj bármelyik pillanatban szexelt volna vele.
A csaj elkezdett rám féltékeny lenni, nekem ebből az egész szituációból elegem lett mondta a srác hogy beszéljük meg a dolgot 3man (?) Nekem ez már gáz volt nem érdekel az ilyen szerelmi 3szög. Másnap a srác a kávézóban videojátékozott, mondtam neki hogy 3 nap múlva haza megyek utána már nem találkoztam vele, direkt elkerültem és úgy mentem haza hogy nem köszöntem el tőle, pedig azelőtt szinte minden nap beszéltünk. 1 hét eltelt azóta egyikünk se kereste a másikat.
Akit végül meg.ugott az is hazament :D
Srác 35 én 28
Beleülhettél volna egy 25 centis, német faxba.
Ehelyett itt sírsz nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!