Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan éli meg egy casanova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éli meg egy casanova típusú férfi a "visszautasítást"?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki kb minden héten más csajnak csapja a szelet, és mivel megvannak a csajozáshoz az adottságai, a nők be is dőlnek neki, meg a kamu dumáinak de mind pofára esik. Csak szórakozik velük, azt nem tudom le is fekszik-e velük, de kétlem. Ha egy ilyen férfi látja egy nőn, hogy ő igen is ellenáll neki, nem ájul el tőle, akkor mi van?

2016. jan. 18. 19:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

"hú há hú, túl jó vagyok neki"

vagy

"hú há hú nem tud betelni velem".

2016. jan. 18. 19:35
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Leszarja. Úgy van vele, hogy nő mindig van új. Semennyire nem hatja meg igazából.
2016. jan. 18. 19:37
 3/12 anonim ***** válasza:
25%
fel van háborodva. vagy elhatározza, hogy betöri ezt a nőt. ez nem jelenti, hogy őszintén érdeklődni is fog iránta.
2016. jan. 18. 19:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Jaguar_Warrior-ral értek egyet. Fel se tűnik neki, hogy valaki visszautasítja.
2016. jan. 18. 19:39
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
nem érdekli! kb olyan mint ha 1 milliomos elhagyna 100 ftot nem érdekli van másik 1000
2016. jan. 18. 19:43
 6/12 A kérdező kommentje:
és ha azt látja a nőn, hogy kellene neki a férfi, de direkt úgy tesz mintha nem érdekelné?
2016. jan. 18. 19:43
 7/12 anonim ***** válasza:
De azért nyomat egy "hú há hú, túl jó vagyok neki is"
2016. jan. 18. 19:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Valóban sz**arik az egészre. Megy tovább ennyi.
2016. jan. 18. 19:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Casanovát nem érdekli, hogy ő kell-e a nőnek. Neki kell a nő. Ennyi.

Hiába misztifikálod itt túl női praktikákkal.

2016. jan. 18. 20:19
 10/12 anonim ***** válasza:
66%

Amúgy az egésszel az a baj, hogy a "casanovák" nem tekintik gyakorlatilag embernek sem a nőt. Szinte az összes lenézi őket és olyan hihetetlen soviniszta dumát nyomatnak, hogy én is elképedek.

Természetesen ezt csakis férfitársaságban, a nőkkel úgy bájolognak, hogy teljesen mást gondoljon.

Tudom mert nem egyszer volt már, hogy egy nőcsábász ismerősöm előttem szedett fel egy lányt aki nekem is tetszett. Volt rá a mai nap során is példa. Lekoptatta pár lány persze, de már az arcukra sem emlékszik annyira nem érdekli.

Ezért is esik gyakran duplán rosszul, hogy a nők többsége mennyire el van tévedve velük kapcsolatban. Komolyan elhiszik, hogy majd az ő kedvéért... Áh, vicc az egész komolyan.

Érdekes módon férfiként is gyakran van ez. A flegma, pasifaló lányok simán behálózzák a férfiakat, aztán úgy játszanak velük mint a marionett bábokkal.

2016. jan. 18. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!