Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éli meg egy casanova típusú férfi a "visszautasítást"?
"hú há hú, túl jó vagyok neki"
vagy
"hú há hú nem tud betelni velem".
Casanovát nem érdekli, hogy ő kell-e a nőnek. Neki kell a nő. Ennyi.
Hiába misztifikálod itt túl női praktikákkal.
Amúgy az egésszel az a baj, hogy a "casanovák" nem tekintik gyakorlatilag embernek sem a nőt. Szinte az összes lenézi őket és olyan hihetetlen soviniszta dumát nyomatnak, hogy én is elképedek.
Természetesen ezt csakis férfitársaságban, a nőkkel úgy bájolognak, hogy teljesen mást gondoljon.
Tudom mert nem egyszer volt már, hogy egy nőcsábász ismerősöm előttem szedett fel egy lányt aki nekem is tetszett. Volt rá a mai nap során is példa. Lekoptatta pár lány persze, de már az arcukra sem emlékszik annyira nem érdekli.
Ezért is esik gyakran duplán rosszul, hogy a nők többsége mennyire el van tévedve velük kapcsolatban. Komolyan elhiszik, hogy majd az ő kedvéért... Áh, vicc az egész komolyan.
Érdekes módon férfiként is gyakran van ez. A flegma, pasifaló lányok simán behálózzák a férfiakat, aztán úgy játszanak velük mint a marionett bábokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!