Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak a nők a férfiaknak, ha megkérdik tőlük, hogy milyen számukra az ideális férfi?
Általában azt szokták ilyenkor válaszolni, hogy "hááááát, legyen hűséges, megbízható, kedves, gondoskodó, intelligens, vicces, stb."
Ez igaz is, csakhogy ez nem a teljes igazság. Azt mindig elfelejtik mondani, hogy ezek a dolgok a listájukon nem éppen az első helyen szerepelnek.
Merthogy az első helyen valójában ez áll: legyen VONZÓ.
Ezt ki lehet bővíteni ízlés szerint: "legyen jóképű, izmos, 90 kg+, 185cm+, magabiztos, sármos, legyen pénze/kocsija/lakása/társadalmi helyzete, stb."
Ezek prioritásban egy nőnél mindig a hűség, kedvesség, stb. előtt állnak, csakhogy erről mindig mindenki hallgat!
A helyzet az, hogy a hozzám hasonló nyomik (a férfitársadalom amúgy igen jelentős része) ezt a női dumát, csúsztatást, hazugságot be is nyalja. A húszas éveim nagyobb részében azt hittem, hogy mivel én természetemből fakadóan ilyen vagyok, (kedves, aranyos, hűséges), majd én leszek a nők álma, a tökéletes pasi, aki után 2 kézzel kapkodnak. Aztán csak nem jöttek az eredmények, helyette viszont jött a pofáraesések egész sora. Csak hosszú évek után jöttem rá, hogy a nők bizony hazudtak nekünk. Még a saját anyám és nagyanyáim is! Ezen most lehet röhögni, hogy hogyan lehettem ennyira balf.sz, hogy ezek nyilvánvaló dolgok, meg is érdemlem a sorsom... Lehet ezt mondani.
De attól még nem értem, hogy miért kell a nőknek erről az egyébként elég fontos dologról folyamatosan hazudniuk? És miért van az, hogy alig találkoztam férfivel, aki az ilyen női hazugságra felhívta volna a figyelmet. Ilyen és ehhez hasonló társadalmi szintű kamuk egész generációk életét keserítik meg. Miért kell ez???
Agyalágyult fsz! Nekik is hazudnak, mert hiába csinosan öltöznek meg kedvesek, hogyha nem tetszenek a férfiaknak!
Vagy ha el is veszi, vele is van mellette szétcsalja. Fogyatékos gci!🤡
#80: "Én soha nem titkolom hogy hímsoviniszta vagyok."
Tiszta sor. Akkor a belsőd is ótvar sz*r. Kívül- belül kuka kategóriavagy. Nincs miről tovább beszélni veled kapcsolatban.
Persze, hogy nem reagál. :D
Én is azt tudom tanácsolni, neked is és a nőknek is jobb, ha te egyedül maradsz.
#86 Konkrétan melyikre célzol?
Amúgy kb. 2-3 válasz érkezett a kérdésemre, a többiek úgy felháborodtak azon, hogy fel merek egyéltakén ilyent vetni, hogy egyből a klasszikus magyar vitastratégiához folyamodtak, amit nyilván a parlamenti közvetítésekből tanultak el, miszerint ha értelmeset nem tudsz mondani, kezdd el a másikat kutyasz@rral dobálni. Nade az én kérdésemre érkezik még válasz?
A kérdésed, hogy miért hazudnak arról a nők, hogy milyen az ideális férfi.
A választ többször is megkaptad, hogy nem hazudnak..
Jóképű, rendes embert akar minden nő, de nincs annyi jóképű rendes pasi ahány nő erre vágyik. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!