Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak a nők a férfiaknak, ha megkérdik tőlük, hogy milyen számukra az ideális férfi?
Általában azt szokták ilyenkor válaszolni, hogy "hááááát, legyen hűséges, megbízható, kedves, gondoskodó, intelligens, vicces, stb."
Ez igaz is, csakhogy ez nem a teljes igazság. Azt mindig elfelejtik mondani, hogy ezek a dolgok a listájukon nem éppen az első helyen szerepelnek.
Merthogy az első helyen valójában ez áll: legyen VONZÓ.
Ezt ki lehet bővíteni ízlés szerint: "legyen jóképű, izmos, 90 kg+, 185cm+, magabiztos, sármos, legyen pénze/kocsija/lakása/társadalmi helyzete, stb."
Ezek prioritásban egy nőnél mindig a hűség, kedvesség, stb. előtt állnak, csakhogy erről mindig mindenki hallgat!
A helyzet az, hogy a hozzám hasonló nyomik (a férfitársadalom amúgy igen jelentős része) ezt a női dumát, csúsztatást, hazugságot be is nyalja. A húszas éveim nagyobb részében azt hittem, hogy mivel én természetemből fakadóan ilyen vagyok, (kedves, aranyos, hűséges), majd én leszek a nők álma, a tökéletes pasi, aki után 2 kézzel kapkodnak. Aztán csak nem jöttek az eredmények, helyette viszont jött a pofáraesések egész sora. Csak hosszú évek után jöttem rá, hogy a nők bizony hazudtak nekünk. Még a saját anyám és nagyanyáim is! Ezen most lehet röhögni, hogy hogyan lehettem ennyira balf.sz, hogy ezek nyilvánvaló dolgok, meg is érdemlem a sorsom... Lehet ezt mondani.
De attól még nem értem, hogy miért kell a nőknek erről az egyébként elég fontos dologról folyamatosan hazudniuk? És miért van az, hogy alig találkoztam férfivel, aki az ilyen női hazugságra felhívta volna a figyelmet. Ilyen és ehhez hasonló társadalmi szintű kamuk egész generációk életét keserítik meg. Miért kell ez???
"Csak szeretném átnevelni a nőket, hogy ne hazudjanak már a nyomiknak és/vagy rondáknak, mert csak ártanak nekik."
😂😂😂 A kérdésedtől majd biztos átnevelődnek.
Majd ha lesz saját gyereked, na azt kedvedre nevelheted, más felnőtt embereket viszont maximum álmodban.
Az pedig NEM hazugság, ha finomítasz a mondandódon (aminek továbbra is ugyanaz a lényege), ahelyett hogy pl vérig sérted/megalázod a másikat.
Nagyon sok ponton bukik az elméleted, de a legtöbbre már kaptál választ (hogy ezt te nem látod vagy nem tudod értelmezni, azért ne másokban keresd a hibát).
Amire viszont reagálnék, ahhoz idézni is tudom a csavart világnézetedet. Az egyetlen, amiben igazad van, hogy a nőket valóban arra nevelik, hogy legyenek finomak = nőiesek (innen ered a nők = angyalok és nem emberek látszat is). Ne beszéljenek csúnyán, vegyék figyelembe embertársaik érzéseit. Hányszor halljuk egy szülőtől a kislányhoz a következő kommenteket: ne beszélj így, ülj szépen, ne koszold össze magad, ne hangoskodj ...stb.
Egy ilyen világban (amit elvileg te is látsz) hol várod el a nőktől, akik ebben nevelkedtek, ezt hallották egész életükben, hogy kerekperec megmondják neked vagy bárki másnak, aki bepróbálkozik, hogy BŰNRONDA?! Arról nem is beszélve, hogy ez legtöbbször egyéni preferencia kérdése. Egyik palim se volt konvencionálisan jóképű adonisz (míg én konvencionálisan "szép" nőnek számítok) - de ÉN vonzódtam hozzájuk és két ember között csak ez a mérvadó. És igen, ha ez a vonzalom megvan, akkor szeretném jobban megismerni a férfit, és ha belsőre is tetszik és összeillünk, akkor alakul kapcsolattá a dolog. Szóval innen kiindulva IGEN, a legfontosabb, mert ez a beugró. De amiben tévedsz és dől is vele a kártyavárad, hogy ronda = nem vonzó. És az is dől, hogy jóképű = vonzó. Persze, egy jóképű minden esetben jóképű, de ha egy paraszt, tiszteletlen, akkor máris nem vonzó számomra, így nem is leszek a barátnője. Tehát a szerinted ronda és a szerinted jóképű de bunkó UGYANOTT végzi. Max a jóképű több szexet kap, mert ahogy előttem írták, ahhoz kb elég annyi. De ha manapság a nő = pnci (ergo azért sarazzuk őket, mert nagyobb arányban / több eséllyel szexelnek a jóképűekkel), akkor inkább maradok is szingli, mert elszomorító, hogy egyes férfi-egyedek hogyan tekintenek az egész nőtársadalomra. És EZ ami igazán undorító.
Kiegészítés: azért sem mondom meg, hogy RONDA vagy (a fent említetteken kívül), mert FÉLEK a reakciótól. Tudod hány elmebeteg rohangál az utcán, aki alanyi jogon várja a nőt / szexet / párkapcsolatot? Valószínűleg nem tudod, mert köztük jársz te is. És tudod hány elmebetegből vált ki az ilyen nyers őszinteség agressziót? Valószínűleg nem tudod, mert férfiként fogalmad sincs milyen félni attól, hogy pofánbsznak vagy halálra vernek vagy követnek hazáig vagy megfenyegetnek. Ezt kockáztassam azért, hogy a te és a hozzád hasonló nyomik (nem az én szóhasználatom, hanem a tiéd) ne érezzék átverve magukat? Jah. Álmodozz tovább!
Egyébként kicsit vicc az egész kérdés.
A kérdező azon panaszkodik, hogy azért nem adott a külsőre, mert neki hazudtak végig, hogy csak a rendes belső számít.
Kedves normális miért nem lettél akkor?
Egy válaszod nincs amiből kedvesség vagy normalisság jönne le..
#94 Ez egy szépen megfogalmazott válasz, ebben őszintén benne van a lényeg, ugye az, hogy azért hazudtok face-to-face, mert féltek a reakciótól. Ezt köszönöm, hogy te is leírtad.
Ha pedig csak úgy általánosságban kérdezik tőletek, akkor meg azért hagyjátok ki jótékonyan a lényeget (külső/vonzalom), mert ugye akkor biztosan felszínes libának néznek benneteket. Ezt is azt hiszem leírta valaki, ha nem, akkor meg most én.
Csakhogy ez rendkívül káros egy fiatal férfi fejlődésére. Remélem ha bármelyikőtöknek valaha is lesz fiú gyereke, neki majd nem fogtok kamuzni.
Fájdalmas, de tisztában vagyok vele, hogy egy nőtől egy férfi ilyen témában a legcsekélyebb mértékű együttérzésre sem számíthat. Egy férfi legyen férfi, ha magától nem tudja a dolgát, női szemmel nemhogy együttérzésre vagy segítségre nem számíthat, de egyenesen undort kelt.
Ez a hozzám hasonló gyakorin trollkodó nyomik esetén teljesen érthető is. De gondoljatok azokra a kedves, barátságos és valóban jólelkű ismerőseitekre, akiket az erre a kérdésre adott válasszal esetleg félrevezettetek, úgy, hogy át sem futott az agyatokon, hogy közben kárt tesztek. Vagy a fiatokra ha van/lesz. Velük kérlek ne játszátok el ezt, mert több van kockán mint az, hogy ki mit gondol rólatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!