Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak a nők a férfiaknak, ha megkérdik tőlük, hogy milyen számukra az ideális férfi?
Általában azt szokták ilyenkor válaszolni, hogy "hááááát, legyen hűséges, megbízható, kedves, gondoskodó, intelligens, vicces, stb."
Ez igaz is, csakhogy ez nem a teljes igazság. Azt mindig elfelejtik mondani, hogy ezek a dolgok a listájukon nem éppen az első helyen szerepelnek.
Merthogy az első helyen valójában ez áll: legyen VONZÓ.
Ezt ki lehet bővíteni ízlés szerint: "legyen jóképű, izmos, 90 kg+, 185cm+, magabiztos, sármos, legyen pénze/kocsija/lakása/társadalmi helyzete, stb."
Ezek prioritásban egy nőnél mindig a hűség, kedvesség, stb. előtt állnak, csakhogy erről mindig mindenki hallgat!
A helyzet az, hogy a hozzám hasonló nyomik (a férfitársadalom amúgy igen jelentős része) ezt a női dumát, csúsztatást, hazugságot be is nyalja. A húszas éveim nagyobb részében azt hittem, hogy mivel én természetemből fakadóan ilyen vagyok, (kedves, aranyos, hűséges), majd én leszek a nők álma, a tökéletes pasi, aki után 2 kézzel kapkodnak. Aztán csak nem jöttek az eredmények, helyette viszont jött a pofáraesések egész sora. Csak hosszú évek után jöttem rá, hogy a nők bizony hazudtak nekünk. Még a saját anyám és nagyanyáim is! Ezen most lehet röhögni, hogy hogyan lehettem ennyira balf.sz, hogy ezek nyilvánvaló dolgok, meg is érdemlem a sorsom... Lehet ezt mondani.
De attól még nem értem, hogy miért kell a nőknek erről az egyébként elég fontos dologról folyamatosan hazudniuk? És miért van az, hogy alig találkoztam férfivel, aki az ilyen női hazugságra felhívta volna a figyelmet. Ilyen és ehhez hasonló társadalmi szintű kamuk egész generációk életét keserítik meg. Miért kell ez???
#43 Nade cica, én nem is barátságról beszélek, hanem normális kapcsolatról. Magyarul kapcsolathoz a beugró szint a vonzó külső, a többi pedig csak úri huncutság, ha van, jó, ha nincs, úgy is elmegy.
De ezt miért nem mondják más nők, amikor tanácsot kérek tőlük? Miért kamuznak? T'án nem akarnak megsérteni, amiért ronda vagyok? Vagy félnek, hogy leordítom a fejüket? Te sem mernéd a szemembe mondani, hogy ronda vagyok, ha négyszemközt lennénk. Nade miért? Inkább akkor hazudsz?
Szerintem ha te tudod, hogy ronda vagy, akkor nincs szükség nők véleményére a külsővel kapcsolatban...
Ezért nem is szólnak még egy kukkot sem, vagy empatikusak míg te a nőket leribizlized azért, mert veled nem fexenek le.
Szembe jönnél velem, elkezdenél puhatolózni, vagy azzal jönnél hogy jössz-e velem randira én megmondanám, hogy nem vagy az esetem, keresgélj tovább cica. :D
#46 Én értem, de ezt face-to-face miért nem mondják meg a nők? A kérdés erről szól. Méirt kell hazudni?
Én tudom a választ, de tőletek is hallani akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!