Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak a nők a férfiaknak, ha megkérdik tőlük, hogy milyen számukra az ideális férfi?
Általában azt szokták ilyenkor válaszolni, hogy "hááááát, legyen hűséges, megbízható, kedves, gondoskodó, intelligens, vicces, stb."
Ez igaz is, csakhogy ez nem a teljes igazság. Azt mindig elfelejtik mondani, hogy ezek a dolgok a listájukon nem éppen az első helyen szerepelnek.
Merthogy az első helyen valójában ez áll: legyen VONZÓ.
Ezt ki lehet bővíteni ízlés szerint: "legyen jóképű, izmos, 90 kg+, 185cm+, magabiztos, sármos, legyen pénze/kocsija/lakása/társadalmi helyzete, stb."
Ezek prioritásban egy nőnél mindig a hűség, kedvesség, stb. előtt állnak, csakhogy erről mindig mindenki hallgat!
A helyzet az, hogy a hozzám hasonló nyomik (a férfitársadalom amúgy igen jelentős része) ezt a női dumát, csúsztatást, hazugságot be is nyalja. A húszas éveim nagyobb részében azt hittem, hogy mivel én természetemből fakadóan ilyen vagyok, (kedves, aranyos, hűséges), majd én leszek a nők álma, a tökéletes pasi, aki után 2 kézzel kapkodnak. Aztán csak nem jöttek az eredmények, helyette viszont jött a pofáraesések egész sora. Csak hosszú évek után jöttem rá, hogy a nők bizony hazudtak nekünk. Még a saját anyám és nagyanyáim is! Ezen most lehet röhögni, hogy hogyan lehettem ennyira balf.sz, hogy ezek nyilvánvaló dolgok, meg is érdemlem a sorsom... Lehet ezt mondani.
De attól még nem értem, hogy miért kell a nőknek erről az egyébként elég fontos dologról folyamatosan hazudniuk? És miért van az, hogy alig találkoztam férfivel, aki az ilyen női hazugságra felhívta volna a figyelmet. Ilyen és ehhez hasonló társadalmi szintű kamuk egész generációk életét keserítik meg. Miért kell ez???
A Tv, a cikkek, a könyvek tele vannak vonzalomról szóló litániákkal de komolyan!
Te meg anyádra szavaira adsz? Mi van, nem volt otthon TV, rádió csak volt... Ott is arról beszélnek ezerszer!
Nem érted meg, hogy azért nincs pnci, mert hülye vagy? Szerinted rusnya vagy, attól még tetszhetsz pár nőnek, DE ha kinyitod a szád, hülye szövegekkel jössz akkor elvagtad a nyakad! Barlangban nevelkedtél, vagy mi a szösz? Oké, akkor ideje, hogy ne a sötétben toporogj ha nem akarsz egyedül maradni, rajtad múlik csak.
Amúgy érdekes mindig megfigyelni, ahogy jpn 2-3 normálisabb komment az elején, aztán jön egy agresszívabb hülye, ezen pedig az psszes többi felbátorodik és elkezdik ízekere szedni a kérdezőt, ha az a kérdésével szembe megy a main streammel. Ezen mindig jót szórakozok.
Szóval miért hazudtok, azt mondjátok meg! A #3 kommentelő válaszát, vagy valami hasonlót akarok visszahallani! 😂🤣🤣🤣🤣
A 3as más véleményére ad, én meg letojom magasról, hogy más szerint ribizli vagyok azért, mert számomra sarmos faszikra izgulok fel! Szerintem ez alap! Ebben semmi rossz nincs esetleg a 3as szerint.
De nem is értem őt se, meg téged se. Mert senkit nem kérdeznek meg a való életben, hogy felizgulsz-e Keanu Reeves-re (vagy hogy írják :D) mindenki tudja, hogy olyan alannyal bujsz ágyba, aki tetszik és vele is kezdesz párkapcsolatot! Nyilvánvaló. Punktum.
#27!
1. Sötét vagy mint az éjszaka.
2. Nem tudjuk, anyád miért hazudott neked és nem is érdekel. Vele beszéld meg.
3. Soha életemben nem mondtam senkinek, hogy nem számít a külső. Egyetlen egy rondával se randizom, mivel az emberek azzal szoktak randizni, akivel a későbbiekben valamiféle kapcsolatot remélnek, aminek része a szexualitás. Na, most ha ennek gondolatára elkap a hányinger, akkor minek pazarolnám az ő és a saját időmet?
4. "Vagyis, vannak sejtések, mert nem vagy vak és látod, hogy végül kikkel mennek haza a nők. De gondolod magadban, hogy azok biztosan csak r.bncok." Az a "jófiú", aki az alapján, hogy a nő jóképű férfit választ, r.bancnak titulálja, senkinek sem kell, és ez így van jól.
Tanulj egy kis önismeretet, mert az énképed baromira torz. Pár sorból kiderült, hogy a belsőd még a külsődnél is rosszabb. Addig pedig örülj, hogy legalább anyád még szóba áll veled, mert más nő nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!