Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Erényövet viselő férfiaknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erényövet viselő férfiaknak mi az ideális időtartam 2 orgazmus között?

Figyelt kérdés

A férjem vett egy ilyen játékszert. az elején nem tetszett de kezdem megkedvelni. Az a baj mondjuk, hogy összevissza hordja. Van h 1 napot, van h 2-3-at, de van h 2 hetet.

azt már megfigyeltem h 2-3 napig tök jó, 3-4 nap után kicsit hisztisebb lesz, utána viszont, kb 1 hét után megváltozik a hangulata kifejezetten jó hatással van rá. bár 2 hétnél még sose volt rajta többet. Persze én döntöm el mikor kerül le, de nem akarom rajta hagyni egy hónapig meg ilyenek. Mások hogy csinálják ezt? Van egy fix időtartam, 1-2 hét? És akinek van tapasztalata, szerinte mi az ideális, mindkét fél szempontjából?

2020. jan. 2. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
19%
Igazi férfi a párod! Gratulálok!
2020. jan. 2. 21:37
 2/7 anonymousreview60 ***** válasza:
2020. jan. 2. 21:38
 3/7 anonymousreview60 ***** válasza:

[link]

Irígylem a párodat.

2020. jan. 2. 21:45
 4/7 A kérdező kommentje:
anonymousreview60: köszönöm válaszod. természetesen én is rákerestem a témára. olyanok válasza érdekel főleg akik aktívan csinálják ezt. ők viszont nem biztos h több éves kérdésekre válaszolni fognak
2020. jan. 2. 21:48
 5/7 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
Melyiket vette a férjed?
2020. jan. 2. 22:19
 6/7 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

"Az a baj mondjuk, hogy összevissza hordja." Ezt nem értem. Ezt nem ő dönti el, hanem a kulcsőrző, azaz te. Ha nem így van, rosszul csináljátok.

Emellett a dolog lényege a kiszámíthatatlanság. Kikötheted a dugás feltételéül a takarítást.

Ha nincs feltétel, akkor mondhatod azt, hogy 10 nap múlva. Akkor kinyalatod magadat, utána őt felszopod, esetleg az irgazmus közelébe kézimunkázod, majd azt mondod, mégse. Várjon még 2 napot. Hatalmas frusztráció.

Vagy 10 napot mondasz. A 9. napra meglepetést ígérsz, és beállítasz egy felcsatolhatós dildóval, amivel ő meg kell dugjon téged. Vagy esetleg te dugod meg őt.

Vagy 10 napot mondasz, de már az 5. napon szeretkeztek.

A lényeg a kiszámíthatatlanság, hogy bármit meg kelljen tegyen neked. Persze, hogy mi fér bele, azt ki kell tapasztalni egyénileg.

Javaslom, olvass angolnyelvű blogokat. Sokkal több az infó, mint magyarul.

2020. jan. 2. 23:40
 7/7 anonim ***** válasza:
86%

Rólam általában heti egyszer kerül le tisztításra és kb. két hetente szexhez. Egyszer volt olyan hogy öt hétig nem került le. Ezen kívül van olyan is hogy nyalatja magát barátnőm vagy beleül az erényövbe és addig ingerel hogy elélvezek. Szóval nem mondanám, hogy két hetente van csak orgazmusom, valamennyire gyakrabban.

23F

2020. jan. 5. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!