Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titfan kérdése:
Srácok! Volt már, hogy a nadrágotokba élveztetek? Ha igen mi váltotta ki a reakciót?
Figyelt kérdés
2019. dec. 28. 23:21
1/9 anonim válasza:
Igen,a csaj nadrágom keresztül simogatta a farkam az autóban, jól esett..
2/9 anonim válasza:
Volt.Valamilyen nemi izgalom,ami érzékileg is hatott rá .
3/9 anonim válasza:
Igen, volt ilyen. Az váltotta ki, hogy a nadrágbomba matatott a barátnőm, de olyan helyen voltunk ahol nem lehetett elővenni. Bár ez még iskolás koromban történt.
4/9 Noren1989 válasza:
Volt, igen. De voltam akkora rafkós, hogy előtte kotont húztam.
Mindezt mikor? Munkahelyen, vagy 4 éve.
Eldurrant a lustaság napközben, véletlenül rákattintottam az xnxx-re...faarccal kimentem, kotont húztam, vissza, majd addig dörzsöltem a lámpást, míg kibújt a dzsinn.
5/9 anonim válasza:
Lányok buliban mindig ezt csinálják, hogy addig dörgölik magukat egy fiúhoz, amíg az a gatyába élvez.
6/9 anonim válasza:
Mi váltaná ki? Hát nem az hogy a menzán eszed a tökfőzeléket fasírttal :) A vágy, a szexuális izgalom váltja ki - ne meg leginkább az, ha egy jó csaj hozzáér és izgatja közben :)
7/9 anonim válasza:
Olyan értelemben, hogy fizikai inger nélkül, még sosem volt, csakis kölyök koromban éjszaka.
8/9 anonim válasza:
Tesi órán történt olyan 1994-95 esztentőben, a csajok kéziztek én a kispadon követtem az eseményt, míg az egyik kézilabdázó lányt lecserélték és az ölembe ült, elég kínos volt, mert szúrkolt és ez alatt a fenekét is mozgatta és elnézést, de törpapa megkeményedett, persze gondolom észtevette és kiszállt az ölemből, ezalatt a fiatal harmincas tanárnő vezette a meccset, sípolt, intett, utána ő ült az ölembe és bátorkodtam elélvezni.
9/9 anonim válasza:
Amikor a barátnőm egy parkban egy eldugott padnál asztalnál oda tévedt a keze és addig addig birizgálta míg sikert ért el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!