Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti ráhajtanátok a barátnőtök húgára/volt már ilyen?
Nővérem, vagyis pontosabban mostohanővérem hazahozta a barátját akit most szedett össze valahol nemrég. A srác nagyon nyomult rám végig, folyton megjegyzéseket tett amikor más nem volt ott. Nővérem mondta, nem komoly a dolog lényegében csak szexelnek, de elhozta magával mert mennek majd tovább. Jakuzziztunk, ahol pl simogatta a lábamat, combomat, majd a puncimat is fürdőruhán keresztül. Ott először eltoltam a kezét, mert mégiscsak nővérem pasija (még ha nem is verszerinti nővérem) és nem akartam bajt. De tovább simogatott és becsúsztatta az ujját és kicsit megujjazott, ami nagyon jó volt. Ott mondta hogy üljek fel a peremre mert ki akar nyalni. Mondtam hogy nem, mert baj lesz belőle.
Még itt vannak pár napot, nem tudom mi lesz így. Nővéremmel nagyon rossz a kapcsolatom ezért az a része érdekel a legkevésbé, na meg együtt sincsenek annyira hivatalosan. Viszont nyilván ha bármi lenne és kiderül családi botrány lenne:D viszont nagyon szexi a srác így nehéz turtoztetni magam.
Veletek volt hasonló? Hogy történt? Nekem ez nagyon kettős érzés, izgi hogy így történt valami és akar történhet is sem masfelol félek mert nem akarom hogy a szüleim megtudják.
Nem vagyok tizenéves, 21 vagyok
És nem talaltam ki semmit, erdekelne veletek történt-e már hasonló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!