Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok fiúk, ha a barátnőtök három hétre egy fiú cserdiákot fogadna majd félév múlva kiutazna hozzá ugyanennyi időre?
Szerintem ebben nincs semmi. Cserediakprogram az ilyen. Szerintem jo lehetoseg mert utana kimehet o is es van szallas ismeros akivel felfedezheted a varost, ha normalis csaladhoz kerulsz az baromi jo elmeny. Ha bizol a baratnodben es normalis lany akkor semmi nem fog tortenni. Mellesleg az se biztos hogy egy casanova lesz a cserediakja:D
Es nem tartom valoszinunek hogy egy szobaban fognak aludni. Vagy egy agyban:D altalaban az fogad cserediakot akinek van hova berakni ot, nem egy 1szobas garzonba fogadnak. Szoval ittmindenbizalom kerdese. Attol hogy nala lesz valaki nem fog torvenyszeruen megcsalni teged:)
Ui.:Bocs most vettem eszre hogy te vagy a lany, nem a fiu:D szoval nem irom at rad az egeszet bocsi de ertsd ugy h hozzad szol:D
Miért nem dobod ki előtte a baratodat?
Te is tudod hogy már csak nyűg
Úristen!Van barátnőm ,van barátnőm!
Halljátok?BARÁTNŐM VAN!
Ha nem is lesz szex, tuti ki fogja lesni fürdés közben, vagy kukkoló videót fog róla csinálni, a bugyiját kilopja a szennyesből és szagolgatni fogja, meg beleélvezni.
Ez a tudat zavar gondolom? :)
8:
A kérdésből kiderült. Csak hát kell(ene) egy 90-es IQ hozzá.
A kérdéshez:
A cserediak iránt érzel vonzalmat? Őszintén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!