Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek bejön ha a barátnőtök/párotok a kinyalja vagy izgatja a seggetek?
Nem.
Nálam a nő a befogadó és a férfi a behatoló!
A seggem tabu téma (vagyis inkább csak a lyuk), nem hogy nyalni, de még kézzel izgatni se engedném. Az nem zavar, ha rácsap, vagy megmarkolja (ahogy én is szoktam a lánynak pl), de azért ne nyalja már ki.
Persze lehet más véleményen lennék, ha kipróbálnám, de jelenleg nem tudom mi lenne ebben izgató számomra.
Én se szoktam erőltetni az analt, ha a lány nem akarja.
Vannak időszakok mikor nagyon izgat, vannak amikor nem. Volt barátnőm aki szerette csinálni volt aki nem. Az biztos, hogy az orális élvezeteket feltolja 200%-ra. De ilyet csak akkor kérjen valaki a barátnőjétől, ha szépen leborotválkozott előtte, és nem egy túlsúlyos egészségtelen malac, aki pizzát vacsorázott pacalpörköltbe mártogatva.
A többieknek pedig azt javaslom, hogy legalább 1x próbálják ki ;) (Nem "b*zis"!)
23/F
Az én párom kifejezetten szereti :D sőt... :D
N/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!