Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem erre vágyik minden pasi?
Gondoltam meglepem a barátom, és orál végén hagyom hogy a számba spricceljen. (Eddig még sosem engedtem)
Mikor éreztem hogy minndjárt élvezni fog, kéjesen kértem hogy élvezzen a számba.
Erre teljesen kifakadt, hogy én egy kis rib.nc vagyok, és látni sem akar.
Majd felöltözött és otthagyott.
Teljesen értetlenül állok a dolog előtt.
Vagy elrontottam valamit?
Szó nélkül kellet volna végigcsinálnom?
Egy idióta a fickó, prűd, középkori felfogású barom akinek ha örömet akarnak szerezni akkor így reagál rá.
Igen, elrontottál valamit: azt, hogy egy hülyével kezdtél, legközelebb kerüld el a hasonló típust.
Hát nem tudom... fura. Lehet hogy rá kellett volna térned a témára? Én megkérdeztem a csajaim ilyesmiről. Egyik se utasította el, de akkor is.
Ettől függetlenül szokatlan hogy nem örült neki. Az hogy ott hagyott egyenesen különös.
Igen, elrontottál valamit: azt, hogy egy hülyével kezdtél, legközelebb kerüld el a hasonló típust."-
- Pontosan, ugyanezt akartam írni😁
Ennek a pasinak van valami deffektje.de nyugi nem te vagy a hibás kérdező.
Annak ad az Isten nadrágot...
Ekkora balfácánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!