Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem erre vágyik minden pasi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem erre vágyik minden pasi?

Figyelt kérdés

Gondoltam meglepem a barátom, és orál végén hagyom hogy a számba spricceljen. (Eddig még sosem engedtem)

Mikor éreztem hogy minndjárt élvezni fog, kéjesen kértem hogy élvezzen a számba.

Erre teljesen kifakadt, hogy én egy kis rib.nc vagyok, és látni sem akar.

Majd felöltözött és otthagyott.

Teljesen értetlenül állok a dolog előtt.

Vagy elrontottam valamit?

Szó nélkül kellet volna végigcsinálnom?

2019. dec. 30. 12:07
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Ezek szerint nem bennem van a hiba?

Köszönöm a válaszokat.

2019. dec. 30. 12:24
 12/29 anonim ***** válasza:
84%
Pár napja volt itt egy kérdés, ami arrol szolt, hogy tökre kiakadt a nő ( még aludni sem tudott) mert egyszer a barátja egy medencében szexelt. Na ez a pasi pont ahhoz a nőhöz illene. Két prűd nyomorék.
2019. dec. 30. 12:27
 13/29 anonim ***** válasza:
43%
Szép dolog a meglepetés, de nem mindenki szereti! Jó lett volna letisztázni előre, hogy neki tetszene-e.
2019. dec. 30. 12:31
 14/29 anonim ***** válasza:
93%

Nehogy a végén még a csaj kérjen bocsánatot azért, mert hagyta volna hogy a szájába élvezzen, ráadásul ler.bancozta és otthagyta...

2019. dec. 30. 12:35
 15/29 anonim ***** válasza:
38%

Azért van benned is hiba rendesen.

Miért kellett eakkor neked beszélni, megjegyzést tenni.

SZó nélkül mehetett volna végig és majd láttad volna hogy hogyan reagál rá.

De azt is furcsállom hogy nem szoktatok beszélgetni ilyenről soha. Mert ezt előre le lehetett volna tisztázni, hogy ki hogy szereti.

Mi mindent megbeszéltünk szép fokozatosan egymással és tudjuk hogy mi lesz , mi várható akármikor erre kerül a sor.

2019. dec. 30. 12:44
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nincs szerintem :))
2019. dec. 30. 12:48
 17/29 anonim ***** válasza:
89%
Nem tettél semmi rosszat, nem is találkozz azzal a paraszttal, mert az!!!!
2019. dec. 30. 12:57
 18/29 anonim ***** válasza:
88%
Előszilveszteri kamu. 😂
2019. dec. 30. 12:57
 19/29 anonim ***** válasza:
91%

Egy lány haverom annak idején meglepte a fickóját azzal, hogy életében először váratlanul lenyelte a cuccost. A csajnak még meg is tetszett a dolog a srác utólag azt mondta, hogy ok, köszi, többet ne. A csaj nem értette miért, a srác nem tudott válaszolni, de teljes zavarban kérte, hogy máskor ne és hagyják a témát. Nem tudta megindokolni, de egyszerűen látta a csajt a művelet közben, és nem akarta máskor olyannak látni. Van akit ez undorít, tartsuk tiszteletben, és ne húzzunk le valakit undorító, prűd gyökérnek 7 sor szubjektív információ alapján!!

Egyébként kedves kérdező: nem nem rontottál el semmit. Nem akart téged ilyennek látni, valamiért heves érzelmi kitörést váltott ki belőle, amit nem tudott lekezelni. Amit mondott, ahhoz nem volt joga és nagyon nem volt szép tőle. Ismétlem: joga van ahhoz, hogy ez ne tetsszen neki, el is utasíthatja, de ettől még a szájba élvezés nem lesz objektíven nézve rossz, vagy ártalmas esemény, és a te értékrended sem lesz hibás azért mert szívesen csinálod!

Azt nem tudom, hogy a szájba élvezés lehetősége, vagy az, ahogyan jelezted felé keltette benne ezt a hatást, de az látszik, hogy valami nagyon felkavarta. Lehet ez a neveltetése miatt van, lehet valami rossz berögződés, de az fix, hogy ő sincs ezzel tisztában. Beszéld meg vele, kérdezd meg tőle. Nem lesz rövid beszélgetés, és szerintem nem is lesz nyitott rá, de egy próbát megér.

De a legfontosabb: ha közben olyanokat mondana, hogy ilyet csak a k**vák csinálnak, meg, hogy ez nem normális, meg undorító, azt semmiképpen se vedd magadra!! Ettől nem leszel se k**va se undorító, hanem neki kell némi önreflexiót gyakorolnia, hogy megértse egy manapság teljesen ártalmatlan, ráadásul teljesen jószándékú történés miért váltott ki belőle ilyen indulatot.

2019. dec. 30. 13:12
 20/29 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem megemlítetted volna neki előtte, hogy akarja e, de összességében nem a te készülékedben van a hiba, hanem az övében.
2019. dec. 30. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!