Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudnak a nők a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a nők a férfiaknak, ha megkérdik tőlük, hogy milyen számukra az ideális férfi?

Figyelt kérdés

Általában azt szokták ilyenkor válaszolni, hogy "hááááát, legyen hűséges, megbízható, kedves, gondoskodó, intelligens, vicces, stb."

Ez igaz is, csakhogy ez nem a teljes igazság. Azt mindig elfelejtik mondani, hogy ezek a dolgok a listájukon nem éppen az első helyen szerepelnek.

Merthogy az első helyen valójában ez áll: legyen VONZÓ.

Ezt ki lehet bővíteni ízlés szerint: "legyen jóképű, izmos, 90 kg+, 185cm+, magabiztos, sármos, legyen pénze/kocsija/lakása/társadalmi helyzete, stb."

Ezek prioritásban egy nőnél mindig a hűség, kedvesség, stb. előtt állnak, csakhogy erről mindig mindenki hallgat!

A helyzet az, hogy a hozzám hasonló nyomik (a férfitársadalom amúgy igen jelentős része) ezt a női dumát, csúsztatást, hazugságot be is nyalja. A húszas éveim nagyobb részében azt hittem, hogy mivel én természetemből fakadóan ilyen vagyok, (kedves, aranyos, hűséges), majd én leszek a nők álma, a tökéletes pasi, aki után 2 kézzel kapkodnak. Aztán csak nem jöttek az eredmények, helyette viszont jött a pofáraesések egész sora. Csak hosszú évek után jöttem rá, hogy a nők bizony hazudtak nekünk. Még a saját anyám és nagyanyáim is! Ezen most lehet röhögni, hogy hogyan lehettem ennyira balf.sz, hogy ezek nyilvánvaló dolgok, meg is érdemlem a sorsom... Lehet ezt mondani.

De attól még nem értem, hogy miért kell a nőknek erről az egyébként elég fontos dologról folyamatosan hazudniuk? És miért van az, hogy alig találkoztam férfivel, aki az ilyen női hazugságra felhívta volna a figyelmet. Ilyen és ehhez hasonló társadalmi szintű kamuk egész generációk életét keserítik meg. Miért kell ez???

2023. márc. 12. 09:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/122 anonim ***** válasza:
94%

Nem csak a valódi r.bancok beszélnek őszintén erről, hanem mindenki. Minden embernek fontos hogy vonzódjon a másikhoz.

Az alapvető tevedésed ott van, hogy a "jófiúk" csak rusnyák lehetnek. Nem. A nőknek a rendes, de vonzó férfiak kellenek. A leírás meg a kommentjeid alapján te kívül-belül taszító vagy.

2023. márc. 12. 09:41
 12/122 A kérdező kommentje:

#11 A férfiak preferenciái eltérnek, nekem nyilván fontos a vonzalom és a férfiak ezt vállalják is. De a nők miért nem?

#12 Ez erős sarkítás és a csak a vonzalom témakörre igaz, nincs benne sok logika...

2023. márc. 12. 09:43
 13/122 anonim ***** válasza:
96%
Nem hallottam még nőt tagadni, hogy neki számítana a vonzalom.
2023. márc. 12. 09:45
 14/122 anonim ***** válasza:
94%
De mit nem vállalunk hülyegyerek? Olvasgass már csak itt ilyen debil kérdéseknél, mint tiéd el a válaszokat. Minden nő azt írja, hogy a vonzalom, szimpátia, hogy összeilljenek fontos engem beleértve! Tudsz olvasni, értelmezni egy mondatot legalább? Te nem azért nem kellesz, mert rusnya vagy (szerinted) hanem azért, mert ostoba vagy!
2023. márc. 12. 09:48
 15/122 anonim ***** válasza:
96%

Ha megkérsz, hogy írjam le, milyen számomra az ideális férfi, azt kéred, írjam le a férfit, aki VONZ.

Ráadásul ez csak neked nem volt tiszta, mert ezen az oldalon minden lúzer ezekről az elvárásokról nyávog napi rendszerességgel.

2023. márc. 12. 09:51
 16/122 A kérdező kommentje:

#16 Nem. A mai napig ez az információ elsikkad és nem a megfelelő hangsúlyt kapja. Hol láttál olyan nőt aki azt írta, mint a #3-as kommentelő? Hogy az első dolog, hogy tocsogjon a nuni? Ezt vagy meg sem említik, vagy csak mint huszadrangú szempont valahol elejtik a végén. "Az sem árt ha egy fokkal szebb az ördögnél, hehehe".

De nem is az a lényeg, hogy mi van ma, hanem, hogy mi volt 10 évvel ezelőtt, amikor ennek még nagyobb jelentősége volt a számomra (mert nem voltam még megvilágosodva). Még annyi infó és őszinteség sem volt a megamfajták számára, mint manapság.

2023. márc. 12. 09:55
 17/122 anonim ***** válasza:
94%
Nem mindenkinek van a szex az első helyen, de az nem jelenti azt, hogy nem fontos. Direkt játszod a hülyét?
2023. márc. 12. 09:58
 18/122 anonim ***** válasza:
94%
Az értelmes emberek mindig is tudták, hogy a külső nagyon fontos a párválasztásnál. Ez egy ösztönös, természetes dolog. Az hogy te annyira hülye vagy, hogy ez nem esett le, az az egyéni szociális problémád.
2023. márc. 12. 09:59
 19/122 anonim ***** válasza:
96%

Rusnya, de jófiú = barát/haver

Vonzó és jófiú = ideális pasi

Ilyen egyszerű. Erre magadtól is rájöhettél volna. Láttál te már jóképű rendes palit panaszkodni, hogy a nőknek nem kellenek a rendes férfiak?? A nyomik valahogy mindig arra a következtetésre jutnak, hogy a rendességükkel van a baj és nem a külsejükkel. :D Aztán magukra akarják eröltetni a bunkó rosszfiú szerepet, ami csak cikivé teszi őket, saját magukat mégjobban szabotálva. Szegénykék annyira buták. :D

Nem tudom ki hitette el veletek, hogy a nőknek elég a személyiség, és beérik a minimummmal is (azzal, hogy rendes a palj), de ideje felébredni. MINDENKINEK fontos a külső. Nem, a nők nem jótékonysági szolgálat, akik beérik azzal, hogy emberként kezeled őket! Nekünk is jogunk van vonzódni a partnerükhöz.

2023. márc. 12. 10:02
 20/122 A kérdező kommentje:

Nem nem, drága felebarátaim. Ez bárcsak az én egyéni szociális problémám lenne, de nem az. Nem csak én vagyok ennyire "hülye", vagy naiv, vagy nyomi, vagy lúzer, vagy ami tetszik.

De ez semmit nem változtat a társadalmi szintű hazugságon, amivel az agyunkat tömik miközben az ellenkezőjét csinálják annak, amit mondanak. Vagy szerintetek az, hogy én hülye és nyomi vagyok, az igazolja azt, hogy ti kamuzhassatok tovább?

2023. márc. 12. 10:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!