Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudnak a nők a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a nők a férfiaknak, ha megkérdik tőlük, hogy milyen számukra az ideális férfi?

Figyelt kérdés

Általában azt szokták ilyenkor válaszolni, hogy "hááááát, legyen hűséges, megbízható, kedves, gondoskodó, intelligens, vicces, stb."

Ez igaz is, csakhogy ez nem a teljes igazság. Azt mindig elfelejtik mondani, hogy ezek a dolgok a listájukon nem éppen az első helyen szerepelnek.

Merthogy az első helyen valójában ez áll: legyen VONZÓ.

Ezt ki lehet bővíteni ízlés szerint: "legyen jóképű, izmos, 90 kg+, 185cm+, magabiztos, sármos, legyen pénze/kocsija/lakása/társadalmi helyzete, stb."

Ezek prioritásban egy nőnél mindig a hűség, kedvesség, stb. előtt állnak, csakhogy erről mindig mindenki hallgat!

A helyzet az, hogy a hozzám hasonló nyomik (a férfitársadalom amúgy igen jelentős része) ezt a női dumát, csúsztatást, hazugságot be is nyalja. A húszas éveim nagyobb részében azt hittem, hogy mivel én természetemből fakadóan ilyen vagyok, (kedves, aranyos, hűséges), majd én leszek a nők álma, a tökéletes pasi, aki után 2 kézzel kapkodnak. Aztán csak nem jöttek az eredmények, helyette viszont jött a pofáraesések egész sora. Csak hosszú évek után jöttem rá, hogy a nők bizony hazudtak nekünk. Még a saját anyám és nagyanyáim is! Ezen most lehet röhögni, hogy hogyan lehettem ennyira balf.sz, hogy ezek nyilvánvaló dolgok, meg is érdemlem a sorsom... Lehet ezt mondani.

De attól még nem értem, hogy miért kell a nőknek erről az egyébként elég fontos dologról folyamatosan hazudniuk? És miért van az, hogy alig találkoztam férfivel, aki az ilyen női hazugságra felhívta volna a figyelmet. Ilyen és ehhez hasonló társadalmi szintű kamuk egész generációk életét keserítik meg. Miért kell ez???

2023. márc. 12. 09:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/122 anonim ***** válasza:
100%

#99! Ne legyél már ennyire érthetetlen! Általánosságban senki nem hazudja azt, anyádon kívül. Megmondjuk, hogy fontos a külső.

Konkrét személy esetében meg mit mondanék? Menjek oda minden rondához és közöljem, hogy de ronda vagy? Nyilván civilizált ember nem csinál ilyet!

HA odajön hozzám, udvariasan elutasítom, de csak kérdésre mondom neki, hogy ronda, de akkor se így, hanem, hogy nekem nem tetszik, mert ez az igazság! Azt nem mondhatom, hogy ronda, mert ezt én egyedül nem dönthetem el, csak a szubjektív véleményem.

"Vagy a fiatokra ha van/lesz. Velük kérlek ne játszátok el ezt, mert több van kockán mint az, hogy ki mit gondol rólatok." Látszik, hogy nem ismered a nőket. Minden anya azt mondja a saját gyerekére, hogy szép. Nem azért, mert hazudik, hanem, mert szépnek látja!

2023. márc. 12. 23:12
 102/122 A kérdező kommentje:

Jézusom... Még hogy én vagyok értetlen... Komolyan, még hányszor írjam le, hogy mi a kérdésem?

Mindegy. Amúgy ezt a videót láttam reggel, ezen felbuzdulva írtam ki a kérdést. Több férfitől hallottam már ezt, "szakirodalomban" is olvastam és mellesleg tökéletesen egybevág a tapasztalataimmal. Ezért gondoltam, hogy széttrollkodom vele a gyakoris feminácikat.

A csávó ugyanazt mondja, amit én próbáltam átadni, kicsit tisztább és érthetőbb forgalmazásban. Ha valakinek van kedve, nézze meg.

[link]

2023. márc. 13. 01:01
 103/122 anonim ***** válasza:
100%
#103: speciel én képes vagyok közölni virágnyelven, de egyértelműen és félreérthetetlenül, ha az illető nem felel meg a külsővel kapcsolatos (a túlnyomó többségtől amúgy eltérő - én vagyok az, akinek nem tetszik Henry Cavill) elvárásaimnak. És ha valaki a számomra ideális férfiról kérdezne, az esetek többségében közölném az illetővel, hogy semmi köze hozzá, ez csak rám, és az adott emberre tartozik (akkor is, ha az illető történetesen visszautasít engem), ha megbízom abban, aki kérdezi, akkor a külsőt, mint alapvetően fontos dolgot, SEMMIKÉPPEN nem hagynám ki, nyilván hangsúlyozva, hogy az én saját egyéni ízlésemnek feleljen meg (ami nem teljesen vág egybe a mainstream férfi szépségideállal, mint említettem volt). Ami pedig a belsőre vonatkozó elvárásaimat illeti: egyszer felsoroltam itt, egy ezzel kapcsolatos kérdésnél. Mire jött az incel tromf: hogy mit képzelek én, akinek a(z általam elképzelt) belső tulajdonságait le merészeltem írni, az legalábbis (szerinte) a szuperman, és nem lehet ennek megfelelni (még egyszer mondom: kizárólag BELSŐ tulajdonságokról volt szó). Na, ennyit erről.
2023. márc. 13. 06:44
 104/122 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk mindig megmondtam régen, ha valaki nem volt az esetem. Tudod mennyi férfi tudta ezt mindenféle visszavágás nélkül, kulturáltan elfogadni? Egy sem... mióta férjnél vagyok, ennyit mondok, hogy házas vagyok, de van akinek ennyi sem elég.
2023. márc. 13. 08:08
 105/122 anonim ***** válasza:
100%

Várom a választ a korábban feltett két kérdésemre.

Kedves, de ronda nővel lefeküdnél, vagy járnál vele?

Mert egy fiatal lányra milyen hatással van, ha egy barom az elutasítás hatására erőszakoskodni kezd vele?

2023. márc. 13. 08:09
 106/122 anonim ***** válasza:
100%

Az egyetlen, aki itt nem ért jó formán semmit, az éppenséggel TE vagy.

Neked hányszor kell még leírni, hogy végre felfogd, amit itt sokan leírtunk már?? NEM hazudunk azzal, hogy finoman közöljük a mondandónkat, nem alpári stílusban bökjük oda, hogy "de ronda vagy". Valaki leírta azt is, hogy sose lehet tudni a másikból milyen reakciót vált ez ki, sok az agresszív barom sajnos, így ilyen konkrétan és nyíltan nem fogja a másik arcába vágni a nyers véleményét, mert fél a reakciótól. De te ezt sem vagy képes felfogni, nem baj, hisz végülis ha a másik fél bedühödik, nem veled kezd majd el ordibálni vagy esetleg rosszabb. Az egyéni szociális.probléma, ha valaki abból, hogy pl "nem vonzódom hozzád" nem képes felfogni hogy a másiknak nem vagyunk vonzóak. A szépség pedig szubjektív, aki nekem tetszik, az lehet másnak nem és fordítva, tehát nem fogom kijelenteni a másiknak, hogy ronda, mert az csak az ÉN véleményem és meglátásom. Másnak meg lehet, hogy pont ő fog bejönni. Nincs ebben semmi ártalmas!

2023. márc. 13. 08:43
 107/122 A kérdező kommentje:

#105 és #106

Az én kérdésem a következő volt:

"Miért hazudnak a nők a férfiaknak, ha megkérdik tőlük, hogy milyen számukra az ideális férfi?"

Tehát nem egy konkrét férfi elutasításáról szól a kérdés, hanem amikor egy kedves férfi ismerős megkérdi tőlük, hogy mi az ideáljuk. Teszi ezt többek közt annak érdekében, hogy információt gyűjtsön arról, mivel lehet a nőknek megfelelni.

Ezek után nem tudom ki az értetlen....

"Kedves, de ronda nővel lefeküdnél, vagy járnál vele?"

A #12 és #56 számú kommentemben már leírtam a választ. Röviden: nem. Ne én nem is hazudok erről senkinek és ha megkérdik a külsőt a legfontosabb szempontként említem. Bár tőlem ezt még senki nem kérdezte meg.

"Mert egy fiatal lányra milyen hatással van, ha egy barom az elutasítás hatására erőszakoskodni kezd vele?"

Ebben az esetben akár el is törhet az orra. De a kérdés nem erre a szituációra vonatkozik, mint már 100x leírtam. De leírom még egyszer: Egy kedves férfi ismerősötök elől miért titkoljátok, hogy a külső marha fontos, ha csak tájékozódni szeretne és nem is konkrétan magáról kér visszajelzést, hanem általánosságban kérdezi?

(Ja és kinek is vannak szövegértési problémái? 🤔)

2023. márc. 13. 10:06
 108/122 anonim ***** válasza:
100%

Mi is leírtuk százszor, csak láthatóan erősen szelektíven olvasol: NEM HAZUDJUK azt, hogy a külső nem fontos. Nincs olyan, hogy a "nők", nem egy nagy massza vagyunk közös, kollektív tudattal. Az, hogy neked anyukád vagy egy nő ismerősöd azt hazudta nem fontos, még nem jelenti hogy a többi 4 milliárd nő is ezt a nézetet vallja! Tényleg nehéz ezt ésszel felfogni?

Soha az életben nem állítottam még csak hasonlót sem ahhoz, hogy ne lenne fontos a külső. Minden barátnőm vallja, hogy igen is fontos, hogy vonzódni tudjon a másikhoz. Akkor miről beszélünk? Lehet vannak nők, akik azt mondják nem az, de vannak, akik egy pillanatig sem tagadják. Mint ahogy férfiakban is vannak, akik tagadják és huszadrangú szempontként állítják be a külsőt, vannak akik meg nyíltan vállalják. Ilyen alapon akkor mi is joggal kérdezhetnénk, hogy miért hazudnak a férfiak, épp csak óriási ostobaság néhány férfi alapján egy egész nemre vonatkozó általános megállapítást tenni.

Az meg szerintem a túlnyomó többségnek teljesen egyértelmű, sőt magától értetődő, hogy egy kapcsolat alapja a kölcsönös vonzalom, teljesen evidens h fontos a másik külseje. Az, hogy te egy ennyire alapvető dologgal sem vagy tisztában és külön magyarázni kell hogy működik egy párkapcsolat, egyéni szociális.probémád.

2023. márc. 13. 10:28
 109/122 anonim ***** válasza:
100%

#107!"Ja és kinek is vannak szövegértési problémái? 🤔)"

Egyértelműen neked. Egymilliószor leírtuk, hogy nem hazudunk, megmondjuk, hogy első szempont, hogy külsőleg tetsszen.

Egyébként tőlem például nem nagyon szokták megkérdezni. Egyszer kérdezte egy NŐ. Kb.10percig ecseteltem neki csak a külsőt és amikor elakadtam, mert annyira fontos, hogy le se tudtam írni pontosan mire gondolok, akkor megjelent az ideálom😁 Az csak később derült ki, hogy belsőleg is az.

2023. márc. 13. 10:39
 110/122 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok, én ezeket a válaszokat már nem olvadom el. Nem egy lapon vagyunk. Úgy látszik más az élettapasztalat. A gyakorin sok a városi libsi, femináci nő. Ti más körökben mozogtok, nektek más az élményetek. De az enyém ez, és ezzel nem vagyok egyedül férfiként. (Nem mintha feltételezném, hogy képesek vagytok megérteni egy férfi élményét ezzel kapcsolatban. Azt meg főleg nem, hogy érdekelnek benneteket egy férfi érzelmei.)

Csak egy példa a sok hasonló férfi élmény közül a fenti videó. Jobban nem lehet elmagyarázni.

2023. márc. 13. 11:08
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!