Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudnak a nők a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a nők a férfiaknak, ha megkérdik tőlük, hogy milyen számukra az ideális férfi?

Figyelt kérdés

Általában azt szokták ilyenkor válaszolni, hogy "hááááát, legyen hűséges, megbízható, kedves, gondoskodó, intelligens, vicces, stb."

Ez igaz is, csakhogy ez nem a teljes igazság. Azt mindig elfelejtik mondani, hogy ezek a dolgok a listájukon nem éppen az első helyen szerepelnek.

Merthogy az első helyen valójában ez áll: legyen VONZÓ.

Ezt ki lehet bővíteni ízlés szerint: "legyen jóképű, izmos, 90 kg+, 185cm+, magabiztos, sármos, legyen pénze/kocsija/lakása/társadalmi helyzete, stb."

Ezek prioritásban egy nőnél mindig a hűség, kedvesség, stb. előtt állnak, csakhogy erről mindig mindenki hallgat!

A helyzet az, hogy a hozzám hasonló nyomik (a férfitársadalom amúgy igen jelentős része) ezt a női dumát, csúsztatást, hazugságot be is nyalja. A húszas éveim nagyobb részében azt hittem, hogy mivel én természetemből fakadóan ilyen vagyok, (kedves, aranyos, hűséges), majd én leszek a nők álma, a tökéletes pasi, aki után 2 kézzel kapkodnak. Aztán csak nem jöttek az eredmények, helyette viszont jött a pofáraesések egész sora. Csak hosszú évek után jöttem rá, hogy a nők bizony hazudtak nekünk. Még a saját anyám és nagyanyáim is! Ezen most lehet röhögni, hogy hogyan lehettem ennyira balf.sz, hogy ezek nyilvánvaló dolgok, meg is érdemlem a sorsom... Lehet ezt mondani.

De attól még nem értem, hogy miért kell a nőknek erről az egyébként elég fontos dologról folyamatosan hazudniuk? És miért van az, hogy alig találkoztam férfivel, aki az ilyen női hazugságra felhívta volna a figyelmet. Ilyen és ehhez hasonló társadalmi szintű kamuk egész generációk életét keserítik meg. Miért kell ez???

2023. márc. 12. 09:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/122 anonim ***** válasza:
100%
#110! Ez szuper. Innen már csak egy lépés, hogy ki se írj idióta kérdéseket 😁
2023. márc. 13. 11:22
 112/122 anonim ***** válasza:
100%

"Bár tőlem ezt még senki nem kérdezte meg."

Mert normális embereknek nincs ennyire egyértelmű kérdésük amit ennyire nem értenek.

Továbbra is azt mondom, a kérdező hiányol magából valami alapvetőt, amire ennél az agyament baromsagnál jobbat nem tudott kitalálni, hogy ő miért nem tette meg vagy érte el, mint kifogás.

2023. márc. 13. 11:44
 113/122 anonim ***** válasza:
100%
De ha Insta Marcsi nem akar veled semmilyen kapcsolatot, akkor miért nem mindegy, miért nem akar??? Neked sem kéne ronda de kedves nő. Akkor fordítva miért kell pattogni?? Ha a szemedbe vágom hogy nem kellesz mert ronda vagy akkor mi van? Miért jó?
2023. márc. 13. 12:09
 114/122 anonim ***** válasza:
100%

#110: "hanem amikor egy kedves férfi ismerős megkérdi tőlük, hogy mi az ideáljuk"

Egyetlen "kedves" férfi ismerősöm sincs. Ha viszont valaki például a kollégáim közül ezt megkérdezné, nagyon csúnyán néznék, és helyből azt válaszolnám, hogy ez abszolút nem tartozik rá, teljesen magánjellegű információ, amihez neki - mivel a munkán kívül semmi nem köt össze bennünket - az égvilágon semmi köze, és a jövőben sem lesz, erről biztosíthatom.

2023. márc. 13. 14:53
 115/122 A kérdező kommentje:
#114 Te egy rendkívül kedves, aranyos, vonzó, nőies nő lehetsz.
2023. márc. 13. 15:23
 116/122 anonim ***** válasza:
100%
#115: ne zavarjon, de soha nem akartam se kedves, se aranyos, se "nőies" lenni. Ettől függetlenül is vannak elegen, akik viszont vonzónak találnak.
2023. márc. 13. 15:27
 117/122 A kérdező kommentje:

#116 Figyelj. Vannak férfiak, (én is ismerek rengeteg ilyet, sokat beszélgetek velük nőkről is) akinél egy nőtől nem kell más, mint hogy luk legyen a lába közt. És ugye nem egy nagy teljesítmény ezt nőként prezentálni. Ha ehhez a lukhoz a férfiak havonta 1-2 alkalommal hozzáférnek és még esetleg rendelsz nekik kaját valahonnan, már egész boldogok.

Az én igényeim sajnos ennél magasabban lennének, de hát látom én, hogy a piac kínálati oldalán jelentős hiány mutatkozik. Jó eséllyel egyedül maradok, hacsak nem sikerül emelnem a tétet a magam részéről. Jelenleg ezen dolgozom.

2023. márc. 13. 15:37
 118/122 anonim ***** válasza:
100%
#117: mivel nem ott dolgozol, ahol én, ezért nem tudhatod, pontosan mi a helyzet, miért találnak vonzónak, csak vaktában lövöldözöl. Mindenesetre szórakoztató nézni, ahogyan bohócot csinálsz magadból.
2023. márc. 13. 15:45
 119/122 anonim ***** válasza:
100%
Mert neked mi más kell, mikor bevallottan hímsoviniszta vagy?
2023. márc. 13. 16:12
 120/122 A kérdező kommentje:
Keresem azt a nőt, aki rácáfol az ezzel kapcsolatos nézeteimre, tapasztalataimra.
2023. márc. 13. 16:30
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!