Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet vajon ebből valami?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet vajon ebből valami? Vagy kár lenne elrontani?

Figyelt kérdés

Volt egy nagy szerelmem fiatal felnőttként, ami végül nem teljesült be, vagyis nem úgy, ahogy én szerettem volna. A kapcsolat megmaradt, néhány havonta beszéltünk, egymás családját is ismertük bár a férjem és az ő felesége sem kifejezetten kedvelték ezt a helyzetet, pedig nem volt köztünk semmi azóta, egy baráti társaságba tartozunk.

Eltelt 25 év a fiatal felnőttkori szerelem óta. Én 4 éve elváltam, eddig eszembe sem jutott, hogy valaha is szeretnék még férfit látni az életemben. Ő már régebben elvált. Sokat beszélgetünk telefonon és szóba került, hogy mi lenne, ha újra melegítenénk azt a bizonyos káposztát. Nagyon szeretem őt mint embert, talán vonzódom is hozzá, de nem is tudom... működhet ez még ennyi év után?

Azért tettem fel ebben a kategóriában a kérdést, mert ha lehet akkor hasonló korosztály (40+) válaszaira lennék kíváncsi, aki megélt már házasságot, csalódást, esetleg hasonló szituációban is volt.

2023. márc. 11. 22:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
"Nagyon szeretem őt mint embert, talán vonzódom is hozzá" - ilyen mondat után szerintem nem éri meg.
2023. márc. 11. 23:24
 2/3 anonim ***** válasza:
53%
Találkozz vele, ismerd meg jobban, aztán találd ki hogy most talán vagy biztosan?
2023. márc. 12. 02:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Halgass az első megèrzèsedre.ha úgy èrzed hogy nem, akkor inkább hagyjad l.
2023. márc. 12. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!