Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egy jól alakuló ismerkedést elrontani a másikra való ráakaszkodással, türelmetlenséggel?
Figyelt kérdés
Adott online ismerkedés, úgy tűnik meg vannak a közös pontok, témák, gördülékenyen szinte észrevétlenül eltelik a nap online beszélgetve. Második nap már felhozza a találkozót melyre azt mondom oké végülis személyesen dől el minden. Harmadik nap jön a hiszti meg a szomorú fejek küldése mert nem válaszolok 10 percen belül. Számomra ez azt sugallja hogy a későbbiekben is túl akaszkodó kisajátító típus a férfi. Nektek mi a véleményetek?2022. jan. 14. 19:43
1/3 anonim válasza:
Lehet már csak csalódott a sok eltünedező nő miatt, akinek a napi 200 matchbol mindig van egy új lovag legalább . Valahol megértem, hogy frusztrált, hogy a találkozó lebeszélése után már ritkábban írsz neki, lehet azt hiszi slow fadingeled már most .
2/3 anonim válasza:
Szerintem sem normális. Megértem hogy sok frusztrációval jár az online ismerkedés, de ilyenkor nem kell még jobban erőltetni, hanem kicsit szünetet kell tartani, én is ezt csinálom ha nagyon felbosszant.
3/3 anonim válasza:
Ad a másikról egy képet , ha így viszonyul hozzàd.
A másik is tudna olyan lányt találni akinek hasonlóak az igényei , és már lehet aznap 2 mondat után randizni, utána pedig minden 5 percbe chatelni, majd 1 perc késés után felelősègre vonni hogy miért nem nézte meg ès vàlaszolt 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!