Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem akarom elrontani a jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom elrontani a jó baráti kapcsolatot randira hívással?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk gyerekek, én 29 vagyok, ő 26 éves. Egy gyerekkori havercsaj mutatott be neki. Nagyon jól kijövünk, több közös programon is voltunk. Simán feszengés nélkül elvagyunk. Pl segítettem a lakásában festeni és simán otthoniban, feltüzött hajjal, festékkel összekenve volt elöttem. A havercsaj kérdezte, hogy mi van velünk, mert olyan jól mutatunk együtt. Járunk már? Én azt mondtam, hogy nem merném egy randi meghívással tönkretenni ezt az egészet. Ezt nem mondtam senkinek, de érzéseim vannak már az irányába. Sajnos a múltban volt 2 alkalommal is, hogy haverságban dobtam be, hogy a hétvégi mozizást nevezzük randinak, erre jött a "te túl jó ember vagy" szöveg és onnantól elkerültek messze. Ebbe nem akarok most beleesni. Ha akarna valamit tőlem, úgyis jelezte volna, nem? Manapság szokták.

Szerintetek mit tegyek?

2022. márc. 5. 00:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha aki bemutatott kérdezte, hogy jártok -e már, akkor miért nem kérdezted meg, hogy ezt komolyan gondolja -e, és hogy lenne -e esélyed? Lehet, hogy ezzel akarták kiugratni a nyúlat!

Szedd össze a tökeidet, ha érzéseid vannak, akkor a barátság úgysem fog működni, tisztább, ha kezdeményezel.

2022. márc. 5. 00:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem ö kérdezte, a barátnöje!
2022. márc. 5. 08:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog működni a barátság, mert többet érzel iránta. Ha azt mondod, hogy nem vagy már gyerek, akkor kezdeményezni kell nála, vállalva annak a kockázatát, hogy nemet mond és esetleg megszakad a kapcsolat, de ez a felnőttlét.

Tiniként ém is voltam ilyen helyzetben, de nem vallottam színt, mert jaj, elveszik a barátság, cserébe én szenvedtem el a gyávaságomat, mert olyan volt tőlem karnyújtásnyira, aki így, hogy mem tudta hogyan érzek iránta, "nem lehet az enyém".

A másik, hogy ha a barátnő kérdezett, lehet, hogy már a lány várná, hogy mi van már veled, miért nem kezdeményezel. Rá kell mozdulni és kész. Pl. kezdetnek kezdj el vele flörtölni.

2022. márc. 5. 09:07
 4/4 anonim ***** válasza:
48%
Kozos, kettes borozas alkalmaval csokold meg vagy ha az tul sok fogd meg a kezet/oleld meg felreerthetoen, abbol úgyis latod a reakciot. Ha elutasito, akkor masnap elrohogitek, hogy megartott a bor. Ha nem, akkor masnap randira hivod 🤷‍♀️
2022. márc. 5. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!