Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan reagáljak arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagáljak arra, hogy direkt nem köszöntött fel nőnapra?

Figyelt kérdés

Barátság extrákkal kapcsolat, jól megvagyunk testileg és lelkileg is. Ez most viszont szíven ütött…. Óvatosan szóba hoztam, valamit mormogott az orra alatt, (“ a férfiakat sem köszöntik föl”) aztán annyiban is hagyta a dolgot. Tavaly hozott virágot mindenkinek a baráti körből.

Rossz érzés maradt bennem, jelenleg nincs kedvem vele találkozni sem l, annyira….

2023. márc. 9. 15:28
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
50%
30, az úgy még mindig nem jó, de legalább egyre nevetségesebb vagy.
2023. márc. 12. 00:18
 32/41 anonim ***** válasza:
50%
Nézd itt csak annyit közöltél magadról, hogy nőnek érzed magad, de másokat dugsz, tehát hímtagod van, ebben a modern világban már nehéz követni, hogy a hozzád hasonló emberek éppen minek szeretik neveztetni magukat...
2023. márc. 12. 08:43
 33/41 anonim ***** válasza:
48%

Hol mondtam, hogy nőnek ÉRZEM magam? :D

Másold be

2023. márc. 12. 09:49
 34/41 anonim ***** válasza:
0%
Az én történetem 20-éves. Röviden jól átvert,mindenki rajtam röhögött,rokonai munkatársai ismerősök. Nyilvánosan jelentette be,elmondta hogy mit művelt a szinpadon egy chippendale táncossal.Persze nekem azt hazudta,hogy csak vacsorázni mennek.Mindenki rajtam röhögött ő egyenesen a képembe!Azóta se nőnap se más alkalommal fel nem köszöntöttem!Megvártam mig a gyerekek nagyobbak lesznek aztán elváltam.Enek 12 éve,igaz 10 éve van párom őt felköszöntöm,tud az esetről ő is azt mondta,hogy ez tényleg kitolt velem! Ja és a gyerekek is velem maradtak azóta nem beszélnek az anjukkal.Megmondták a szemébe,hogy többet nem akarják látni.
2023. márc. 19. 14:22
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

#34 csak mert benne van a sztoriban a nőnap, attól még ez egy teljesen ide nem illő sztori.

20 év alatt már kisírhattad volna magad.

2023. márc. 19. 14:28
 36/41 anonim ***** válasza:
68%
#35 én azt irtam le,hogy miért nem köszöntöttem fel a kérdés pedig erröl szól!Amugy nem sirtam egy percet sem.Közöltem vele,hogy le van ejtve,én is igy fogok vele viselkedni. Igy is csináltam,bezzeg akkor visitott,hogy ő csak viccelt. Aztán 8-év után elérkezettnek láttam az időt hogy lelépjek.Megbeszéltem a gyerekekkel mindent,ők megértették mi a szitu beadtam a válópert. Menet közben még kiderült még több disznósága,gyerekek erre úgy ki akadtak,hogy azonnal otthagyták hozzám költöztek.Tehát lehet hogy valami gond van,a kérdező kérdezzen rá,hogy miért ez a változás?
2023. márc. 19. 17:06
 37/41 anonim ***** válasza:

#36 de ezt most minek meséled el, ki kérdezte?:DD

20 éve volt, lépj már túl rajta!! :D

2023. márc. 19. 17:17
 38/41 A kérdező kommentje:
Én tőlem ez a férfi eddig csak kapott, sosem bántottam, sosem tettem vele semmi rosszat! Nem hiszem, hogy engem kéne büntetni a múltbeli sérelmekért. Amúgy szerintem valami ilyesmi van a háttérben.
2023. márc. 19. 17:39
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Legalább kiderült, hogy olyan éretten kezeli a múltbéli sérelmeit, mint egy 5 éves.
2023. márc. 19. 17:42
 40/41 anonim ***** válasza:
Ha jól megvagytok testileg lelkileg akkor, szerintem tudod hogy kell kiszedni belőle,hogy mi a gond!
2023. márc. 19. 19:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!