Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáljak arra, hogy direkt nem köszöntött fel nőnapra?
Barátság extrákkal kapcsolat, jól megvagyunk testileg és lelkileg is. Ez most viszont szíven ütött…. Óvatosan szóba hoztam, valamit mormogott az orra alatt, (“ a férfiakat sem köszöntik föl”) aztán annyiban is hagyta a dolgot. Tavaly hozott virágot mindenkinek a baráti körből.
Rossz érzés maradt bennem, jelenleg nincs kedvem vele találkozni sem l, annyira….
"a férfiakat sem köszöntik föl”"
Na az ilyen "férfiakat" kell messziről el kerülni :D
21 század-i herék már azon sírnak, hogy ők minek adjanak virágot a nőknek(nőnaptól függetlenül) hiszen ők sem adnak a férfiaknak.
Párszor megdugtad a palit, de most szerintem ideje elkoszonnod tőle, legalábbis én ezt tenném, mert okádás nélkül többet nem birnék rá nézni :D
Vannak pasik akiknek egy virágot is fáj adni, cserébe hálát is várnak, mert tele vannak ilyen kisebbségi komplexusokkal hogy nehogymár a nőnek jàr, nekik meg nem.
Volt egy ilyen exem akitol szulinapra is ugy kaptam ajándékot hogy aznap csak oral volt neki, szex meg nem. Mert komoenzálnia kellett azt hogy engem ajándékozott.
Betegek az ilyenek akiknek fáj adni a másiknak.
De még nem is csak ő. Hanem nem egy pasi van aki hálát vár el egy nyomorult virágért is mert ő aztán kitett magàért egy viraggal!
Jó messzire kell kerülni ezeket!
De most engem pl nem érdekel a nőnap és sokan vannak még így.
N 31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!